t/m

Speeltoestellen op de velden

Bekijk ze hieronder per veld

Op bijna ieder veld staan één of meerdere speeltoestellen. Wij hebben hieronder per veld een foto en kleine uitleg van het speeltoestel staan. Om een goed beeld te krijgen welk veld het beste bij u en uw kinderen past. Het veld Ribes heeft geen speeltoestel en het veld Laurier een klein speeltoestel. Deze liggen namelijk direct naast de overdekte speeltuin. Vanaf de velden heeft u zicht op de speeltuin.

Es

De es is een wat kleiner veld met 8 plaatsen waar de auto naast de caravan mag staan. Vooraan op de camping gelegen. Dicht bij de toiletten en via de Hazelaar en de Wilg loopt u naar het grotere toiletgebouw met de douches. Gericht op jonge kinderen. Via een paadje direct voor de overdekte speeltuin.

Hazelaar

Een ruim veld met 13 plaatsen waar de auto naast de caravan mag staan. Dicht bij het toiletgebouw. De speeltoestellen zijn gericht op iets oudere kinderen.

Wilg

Een ruim veld met 14 plaatsen waar de auto naast de caravan mag staan. Gelegen naast het toiletgebouw. De speeltoestellen zijn gericht op jonge kinderen.

Laurier

Een langwerpig veld met 11 kampeerplaatsen waar de auto op de parkeerplaats op de camping kan staan. Gelegen naast de overdekte speeltuin en bij de toiletten in de buurt. Het speeltoestel is erg simpel maar vooral het zicht op de overdekte speeltuin is ideaal.

Buxus

Een erg groot veld met 15 ruime plaatsen waar de auto op de parkeerplaats op de camping kan staan. Via de Iep komt u bij het toiletgebouw. Het speeltoestel is gericht op wat oudere kinderen.

Vlier

Een ruim veld met 11 plaatsen met en zonder privé sanitair zijn. De auto kan op de parkeerplaats op de camping staan. Het speeltoestel is gericht op wat oudere kinderen.

Iep

Erg groot veld met 20 plaatsen waar hegjes zijn ter afscheiding van de plaatsen. De auto kan op de parkeerplaats op de camping staan. De speeltoestellen zijn gericht op wat jongere kinderen.

Spar

Een ruim veld met 14 plaatsen en hegjes er afscheiding van de plaatsen. Het veld is autovrij en de auto moet op de centrale parkeerplaats staan. De speeltoestellen zijn gericht op wat jongere kinderen. Het veld ligt direct naast het toiletgebouw.

Den

Een groot veld met 16 ruime plaatsen. Het veld is autovrij en de auto moet op de centrale parkeerplaats staan. De speeltoestellen zijn gericht op wat jongere kinderen.

Beuk

De Beuk bestaat uit een kampeergedeelte met 9 kampeerplaatsen en gedeelte voor stacaravans. Het kampeergedeelte krijgt in 2021 8 plaatsen met nieuw privé sanitair. Er staan speeltoestellen bij het stacaravan gedeelte en er komen nog speeltoestellen bij het kampeergedeelte. Deze speeltoestellen zijn vooral gericht op wat jongere kinderen.

Chaletpark

Het speeltoestel bestaat uit een schommel, een wip, een zandbak en een klimtoestel met een glijbaan. Hierbij staat een bankje. Vanaf chalet basic plus 23 heeft u zicht op de speeltuin. Ook wanneer u chalet basic 25 boekt heeft u zicht op de speeltuin. Alle tuintjes hebben verder ook veel ruimte voor de kinderen om in te kunnen spelen.

Beachveld/ familieveld

Het ruime veld met 24 plaatsen beschikt over een klimhuisje en glijbaan. De kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Het sportveld en de recreatieplas zijn vlakbij voor nog meer speelplezier.

Rotan

Rotan is een veld met stacaravans. Vlakbij het toiletgebouw op veld Rotan staat een leuk klim en klauter speeltoestel. Roetsj razendsnel van de glijbaan en omhoog klimmen op de touwladder zorgen voor veel vertier. De rubberen tegels zorgen voor veilig speelplezier.

Op bijna ieder veld een speeltoestel

Plattegrond

Brochure aanvragen

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds