Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Trekkershuisje Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

Trekkershuisje

Slapen in het trekkershuisje met het toiletgebouw om de hoek.

Een nachtje slapen in een trekkershuisje, dat is erg makkelijk!

Een trekkershuisje is een prachtige manier van overnachten op de camping. Het is voorzien van 2/3  bedden,  en voor ieder bed een kussen en dekbed. Één wandcontact doos en één lichtje. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om te slapen. De trekkershuisjes staan nabij het sanitair .Verder heeft u er een klein tafeltje en drie stoelen bij om buiten te zitten. Heeft u een twee persoons trekkershuisje dan kunt u heel makkelijk een derde bed maken met een luchtbed ,matje en slaapzak. Zelfs een campingbedje kan er goed instaan.

Makkelijk en toch kamperen!

Bent u op doorreis en toch op zoek naar een slaap verblijf is dit een ideale oplossing. Het trekkershuisje is klein maar fijn. Dus voor een korte onderbreking is het een goed alternatief. WIFI kunt u via een code tegen betaling prima gebruiken.U kunt ook een tentje naast het trekkershuisje plaatsen.

Wat is er te doen op de camping?

Als u hier in een trekkershuisje kampeert mag u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. Zoals: animatie team, speeltuin, overdekt zwembad, overkapte speeltuin, restaurant, snackbar, receptie. U mag ten alle tijden mee doen met de activiteiten op de camping. Dit brengt veel gezelligheid met zich mee. Zeker als u met kinderen bent.

U kunt ook lekker eten bij De Remise van Camping Heino!

In het trekkershuisje is geen kookgerei aanwezig. Als u het zelf geen kookgerei bij u heeft, of u heeft even geen zin om te koken dan hebben wij een alternatief. De Remise is een uitstekend restaurant. U kunt a la carte eten, dagmenu, een verrassingsmenu. Zo is er voor iedereen zeker iets te vinden op de kaart. Als u van een snelle hap houdt kunt u bij de snackbar terecht

  • Wifi (tegen betaling)
  • 2 of 3 bedden aanwezig
  • tuinset
  • keuze om bedlinnen te huren
  • aankomst na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur

 

Huur een trekkershuisje bij Camping Heino, en geniet verder van de faciliteiten van de camping! bel ons 0572391564 of mail info@campingheino.nl

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl