Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Trekkershuisje Beoordeling
Onze gasten geven ons een beoordeling van 95%
Boeken

Reserveren

t/m

Trekkershuisje

Slapen in het trekkershuisje met het toiletgebouw om de hoek.

Een nachtje slapen in een trekkershuisje, dat is erg makkelijk!

Een trekkershuisje is een prachtige manier van overnachten op de camping. Nieuw bij Camping Heino is een trekkershuisje. Het is voorzien van 3 vaste bedden,  en voor ieder bed een kussen en dekbed. Één wandcontact doos en één lichtje. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om te slapen. Verder heeft u er een klein tafeltje en drie stoelen bij om buiten te zitten.

Makkelijk en toch kamperen!

Bent u op doorreis en toch op zoek naar een slaap verblijf is dit een ideale oplossing. Het trekkershuisje is klein maar fijn. Dus voor een korte onderbreking is het een goed alternatief.

Wat is er te doen op de camping?

Als u hier in een trekkershuisje kampeert mag u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. Zoals: animatie team, speeltuin, overdekt zwembad, overkapte speeltuin, restaurant, snackbar, receptie. U mag ten alle tijden mee doen met de activiteiten op de camping. Dit brengt veel gezelligheid met zich mee. Zeker als u met kinderen bent.

U kunt ook lekker eten bij De Remise van Camping Heino!

In het trekkershuisje is geen kookgerei aanwezig. Als u het zelf geen kookgerei bij u heeft, of u heeft even geen zin om te koken dan hebben wij een alternatief. De Remise is een uitstekend restaurant. U kunt a la carte eten, dagmenu, een verrassingsmenu. Zo is er voor iedereen zeker iets te vinden op de kaart. Als u van een snelle hap houdt kunt u bij de snackbar terecht.

Huur een trekkershuisje bij Camping Heino, en geniet verder van de faciliteiten van de camping!

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl