Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Groepsarrangementen Overijssel Beoordeling
Onze gasten geven ons een beoordeling van 95%
Boeken

Reserveren

t/m

Groepsarrangementen Overijssel

De gezelligste groepsarrangementen in Overijssel vindt u bij Camping Heino!

Hieronder vindt u een overzicht met onze gezellige groepsarrangementen in Overijssel. Maak uw feest nog leuker en boek één van onze groepsarrangementen in Overijssel. Natuurlijk kunnen wij ook een arrangement samenstellen, geheel naar uw wens. Ook leuk om te combineren met verschillende groepsactiviteiten!

Arrangement 1 ‘ Borrel’ € 24,50 p.p. (duur 3,5 uur)

U wordt ontvangen met koffie, thee of fris. Ook staat er een gebak buffet voor u klaar. Hierna kunnen u en uw gasten genieten van het drankenarrangement (onbeperkt drinken, m.u.v. buitenlands gedestilleerd). Gedurende het arrangement krijgt u twee koude en twee keer warme hapjes. Er staan nootjes op de tafels en ter afsluiting serveren wij een broodje ham of kaas met een heerlijke kop koffie of thee (minimaal 20 personen).

Arrangement 2 ‘ Hapjesbuffet’ € 38,00 p.p. (duur 4 uur)

U wordt ontvangen met koffie,thee of fris. Ook staat er een gebak buffet voor u klaar. Hierna kunnen u en uw gasten genieten van het drankenarrangement (onbeperkt drinken,m.u.v. buitenlands gedistilleerd). Er staan nootjes op de tafels en op de afgesproken tijd wordt er een heerlijk hapjes buffet gepresenteerd. Het spectaculaire dessertbuffet is de afsluiting van de avond (minimaal 20 personen).

Arrangement 3 ‘Warm buffet’ € 39,00 p.p. (duur 4 uur)

U wordt ontvangen met koffie,thee of fris. Ook ligt er een plak cake voor u klaar. Hierna kunnen u en uw gasten genieten van het drankenarrangement (onbeperkt drinken,m.u.v. buitenlands gedistilleerd). Er staan nootjes op de tafels en op de afgesproken tijd wordt er een heerlijk hapjes buffet gepresenteerd. Als afsluiting kunt u zelf onbeperkt verschillende smaken ijs scheppen uit de ijsfiets (minimaal 20 personen).

Arrangement 4 ‘Gourmet’ € 40,00 p.p. (duur 4 uur)

U wordt ontvangen met koffie,thee of fris. Ook staat er een Petit four voor u klaar. Hierna kunnen u en uw gasten genieten van het drankenarrangement (onbeperkt drinken,m.u.v. buitenlands gedistilleerd), ook staan er nootjes op de tafels. Hierna gaat u uw eigen eten bereiden op de gourmet. U bakt en braad uw eigen stukjes vlees en garnituren. Ook ontbreken vers afgebakken stokbrood, huisgemaakte kruidenboter, sausjes en aardappelgarnituur niet! Als afsluiting kunt u onbeperkt verschillende smaken ijs scheppen uit de ijsfiets (minimaal 20 personen).

Arrangement 5 ‘Barbecue’ €45,00 p.p. (duur 4 uur)

U wordt ontvangen met koffie,thee of fris. Ook ligt er een plak Heinose koek voor u klaar. Hierna kunnen u en uw gasten genieten van het drankenarrangement (onbeperkt drinken,m.u.v. buitenlands gedistilleerd), ook staan er nootjes op de tafels. Hierna gaat u uw eigen eten bereiden , u bakt en braad uw vlees en garnituren in een grote koekenpan. Daarbij staan heerlijke salades, sausjes, vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en frietjes! Als afsluiting van de avond staat er een spectaculair dessertbuffet (minimaal 20 personen).

Arrangement 6 ‘de Remise’ € 46,00 p.p. (duur 4 uur)

U wordt ontvangen met koffie,thee of fris. Ook staat er een gebak buffet voor u klaar. Hierna kunnen u en uw gasten genieten van het drankenarrangement (onbeperkt drinken,m.u.v. buitenlands gedistilleerd), ook staan er nootjes op de tafels. Op de afgesproken tijd wordt er een heerlijk luxe koud en warm buffet voor u klaargezet. Ter afsluiting serveren wij een heerlijke kop koffie of thee met bonbon (minimaal 20 personen).

Arrangement 7 ‘Stamppot’ € 40,00 p.p. (duur 4 uur)

U wordt ontvangen met koffie,thee of fris. Ook ligt er een plak krentewegge voor u klaar. Hierna kunnen u en uw gasten genieten van het drankenarrangement (onbeperkt drinken,m.u.v. buitenlands gedistilleerd), ook staan er nootjes op de tafels. Op de afgesproken tijd zetten wij een heerlijk stamppotten buffet voor u klaar. Ter afsluiting kunt u genieten van een lekkere kop koffie of thee met bonbon (minimaal 20 personen).

Arrangement 8 ‘Chinees’ € 38,00 (duur 4 uur)

U wordt ontvangen met koffie,thee of fris. Ook staat er een gebak buffet voor u klaar. Hierna kunnen u en uw gasten genieten van het drankenarrangement (onbeperkt drinken,m.u.v. buitenlands gedistilleerd), ook staan er nootjes op de tafels. Op de afgesproken tijd zetten wij een heerlijk chinees buffet voor u klaar. Ter afsluiting kunt u genieten van een lekkere kop koffie of thee met bonbon (minimaal 20 personen).

Arrangement 9 ‘Familie’ € 21,50 p.p.

U en uw gasten worden ontvangen met koffie, thee, fris en een plak cake. Hierna kunt u genieten van heerlijke soep. Vervolgens krijgt u een heerlijke schnitzel met gebakken ui, champignons en spekjes. Daarbij krijgt u warme groenten, salade en aardappel garnituur. Ter afsluiting krijgt u drie bolletjes roomijs met slagroom. (min. 10 personen en max. 30 personen)

Boek snel één van onze groepsarrangementen in Overijssel!

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl