Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Groepsactiviteiten Overijssel Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

Groepsactiviteiten Overijssel

Maak van uw feest een gezellige dag met één van onze groepsactiviteiten in Overijssel!

Om uw feestelijke aangelegenheid nog leuker te maken kunt u deze natuurlijk prima combineren met geweldige groepsactiviteiten in Overijssel. Wij stellen in overleg met u graag een programma samen. Voor de hele familie zijn er leuke groepsactiviteiten in Overijssel. Ook de (klein) kinderen zullen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin! Bovendien kunt u ook gratis gebruik maken van het overdekte zwembad, jeu de boules, speeltuin en skelters. Een geweldige dag gegarandeerd!

Hieronder vindt enkele groepsactiviteiten in Overijssel die van uw dag een groot succes kunnen maken:

 

Kompastocht € 5,- p.p. (min. 10 personen)

Tijdens de kompastocht maakt u een prachtige wandeltocht door de mooie omgeving van ‘de Veldhoek’. De tocht gaat door de bossen en over wegen en paden. De kompas coördinaten die de teamcaptain in zijn/haar boekje heeft staan en een topografische kaart zijn de enige hulpmiddelen waarmee u de route en de herkenningspunten kunt bepalen. De kompastocht duurt 2 tot 2,5 uur.

Klimwand € 10,- p.p. (min. 10 personen)

Op onze klimwand kunt u twee routes klimmen. U klimt naar boven tot een hoogte van maar liefst 9 meter! Onze deskundige begeleider zorgt ervoor dat u veilig naar boven komt, maar hij zorgt er ook voor dat u weer veilig beneden komt. Eenmaal boven op het plateau kunt u van de andere kant abseilen naar beneden. Ga de uitdaging aan! Dit arrangement duurt ongeveer 1 uur.

Fietsroute Fietshuur € 6,50 per dag             E-Bike fietsen verhuur  € 17,50 per dag

Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving per fiets. Fiets over de vele fietsroutes die de omgeving rijk is. Nieuw is het fietsen via de fietsknooppunten die in de omgeving zijn aangelegd. Fietsen in de omgeving is zeker de moeite waard!

Klootschieten € 3,50 p.p. (min. 10 personen)

Leg een parcours af met zo min mogelijke worpen. Ondertussen kunt u ook genieten van het mooie Sallandse landschap! U kunt verschillende parcoursen lopen. Het klootschieten duurt 1 tot 2,5 uur.

Handboogschieten € 8,- p.p. (min. 10 personen)

Proef de sfeer uit de tijd van Robin Hood en kom handboogschieten. Voor zowel oud als jong is dit een geweldige activiteit, welke enige concentratie en zelfbeheersing van de deelnemers vraagt. Het handboogschieten duurt ongeveer een uur.

Huifkartochten vanaf 15 personen

Een huifkartocht is voor de hele familie een leuke activiteit! Zit u in een rolstoel of bent u moeilijk te been? Geen probleem! U kunt gerust mee. Geniet van een heerlijke huifkartocht door de Sallandse natuur. Onderweg is er gelegenheid om te stoppen en wat te eten en drinken. Dit kunt u zelf meenemen of laten verzorgen. De koetsier van de huifkar weet vele mooie plekjes waardoor de tocht zeker een succes zal worden! De huifkartocht duurt minimaal een uur. Prijs op aanvraag.

Pool XL  tot wel 20 personen t€ 30,00 tot 50 personen €60

een gezellig spel dat je met 6 personen tot wel 20 personen kan spelen. Een pool veld met 6 gaten. Waar je moet proberen om de ballen van je eigen team als eerste in de gaten te spelen.

Laddergolf vanaf 6 personen € 3,50 p.p.

Een nieuw spel wat je individueel of met een groep kan spelen. u hoeft niet de ladder op om dit leuke spel te spelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Oud Hollandse spelen € 50,00

Naast de groepsactiviteiten in Overijssel bieden wij natuurlijk ook geweldige arrangementen!

>> Bekijk hier onze groepsarrangementen

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl