Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Groepsactiviteiten Overijssel Beoordeling
Onze gasten geven ons een beoordeling van 95%
Boeken

Reserveren

t/m

Groepsactiviteiten Overijssel

Maak van uw feest een gezellige dag met één van onze groepsactiviteiten in Overijssel!

Om uw feestelijke aangelegenheid nog leuker te maken kunt u deze natuurlijk prima combineren met geweldige groepsactiviteiten in Overijssel. Wij stellen in overleg met u graag een programma samen. Voor de hele familie zijn er leuke groepsactiviteiten in Overijssel. Ook de (klein) kinderen zullen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin! Bovendien kunt u ook gratis gebruik maken van het overdekte zwembad, jeu de boules, speeltuin en skelters. Een geweldige dag gegarandeerd!

Hieronder vindt enkele groepsactiviteiten in Overijssel die van uw dag een groot succes kunnen maken:

Goudzoeken € 5,- p.p. (min. 10 personen)

Op het strand liggen verrassende voorwerpen, vindt in teams van drie personen zoveel mogelijke metalen voorwerpen. Het team dat het zilveren kistje heeft gevonden, heeft gewonnen. Dit arrangement duurt ongeveer een uur.

Weilandgolf € 6,- p.p. (min. 10 personen)

Beproef uw golfkunsten en speel weilandgolf. Tijdens dit spel loopt u lekker in de natuur en door de weilanden. Speel samen met uw familie of vrienden en overwin de obstakels. U speelt met twee groepen tegen elkaar. Een gezellige middag gegarandeerd! Dit arrangement duurt ongeveer 1,5 uur.

Kompastocht € 5,- p.p. (min. 10 personen)

Tijdens de kompastocht maakt u een prachtige wandeltocht door de mooie omgeving van ‘de Veldhoek’. De tocht gaat door de bossen en over wegen en paden. De kompas coördinaten die de teamcaptain in zijn/haar boekje heeft staan en een topografische kaart zijn de enige hulpmiddelen waarmee u de route en de herkenningspunten kunt bepalen. De kompastocht duurt 2 tot 2,5 uur.

Klimwand € 10,- p.p. (min. 10 personen)

Op onze klimwand kunt u twee routes klimmen. U klimt naar boven tot een hoogte van maar liefst 9 meter! Onze deskundige begeleider zorgt ervoor dat u veilig naar boven komt, maar hij zorgt er ook voor dat u weer veilig beneden komt. Eenmaal boven op het plateau kunt u van de andere kant abseilen naar beneden. Ga de uitdaging aan! Dit arrangement duurt ongeveer 1 uur.

Fietsroute Fietshuur € 6,75

Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving per fiets. Fiets over de vele fietsroutes die de omgeving rijk is. Nieuw is het fietsen via de fietsknooppunten die in de omgeving zijn aangelegd. Fietsen in de omgeving is zeker de moeite waard!

Klootschieten € 3,50 p.p. (min. 10 personen)

Leg een parcours af met zo min mogelijke worpen. Ondertussen kunt u ook genieten van het mooie Sallandse landschap! U kunt verschillende parcoursen lopen. Het klootschieten duurt 1 tot 2,5 uur.

Fietsbingo € 7,50 p.p. (min. 10 personen)

Maak samen met uw gezelschap een mooie fietstocht door Salland. Er zijn verschillende prachtige routes die u kunt fietsen. Iedereen krijgt een pakje frisdrank mee. Tijdens de fietstocht komt u bordjes tegen met cijfers. U kunt deze afstrepen op een bingo kaartje dat u van ons mee krijgt. Aan het eind van de fietstocht mist u nog een aantal nummers. Deze worden in het restaurant verder gespeeld. Beleef een gezellige middag met fietsbingo!

Handboogschieten € 8,- p.p. (min. 10 personen)

Proef de sfeer uit de tijd van Robin Hood en kom handboogschieten. Voor zowel oud als jong is dit een geweldige activiteit, welke enige concentratie en zelfbeheersing van de deelnemers vraagt. Het handboogschieten duurt ongeveer een uur.

Huifkartochten vanaf 15 personen

Een huifkartocht is voor de hele familie een leuke activiteit! Zit u in een rolstoel of bent u moeilijk te been? Geen probleem! U kunt gerust mee. Geniet van een heerlijke huifkartocht door de Sallandse natuur. Onderweg is er gelegenheid om te stoppen en wat te eten en drinken. Dit kunt u zelf meenemen of laten verzorgen. De koetsier van de huifkar weet vele mooie plekjes waardoor de tocht zeker een succes zal worden! De huifkartocht duurt minimaal een uur. Prijs op aanvraag.

Pool XXL vanaf 2 tot wel 20 personen te spelen van €30 tot €60

een gezellig nieuw spel dat je met 2 personen tot wel 20 personen kan spelen. Een pool veld met 6 gaten. Waar je moet proberen om de ballen van je eigen team als eerste in de gaten te spelen.

Naast de groepsactiviteiten in Overijssel bieden wij natuurlijk ook geweldige arrangementen!

>> Bekijk hier onze groepsarrangementen

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl