Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
50-plus camping Overijssel Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

50-plus camping Overijssel

Camping Heino: dé 50-plus camping Overijssel!

Camping Heino is een prachtige 50-plus camping Overijssel. Bent u 50 plus en bent u op zoek naar een fantastische vakantie in Overijssel? Bekijk het aanbod van onze 50 plus camping in Overijssel en laat u overtuigen!

Uw auto vlak bij u campingplaats parkeren, lekker makkelijk!

Op onze 50 plus camping in Overijssel vindt u rust en ruimte. De kampeervelden zijn ruim en zeer goed onderhouden. Ook is onze 50 plus camping in Overijssel zeer goed toegankelijk en heeft u de mogelijkheid om de auto mee te nemen naar het veld waar u kampeert. Hierdoor hoeft u niet ver te lopen en wordt uw vakantie bij onze 50 plus camping in Overijssel nog aangenamer.

Een chalet biedt veel voordelen tijdens u verblijf op de camping in Overijssel

Houdt u niet van kamperen? U kunt op onze 50-plus camping in Overijssel ook een prachtige chalet boeken. In onze chalets bent u ook van alle gemakken voorzien. Ons chaletpark is gezellig, u zult zich direct thuis voelen in één van onze chalets.

Vele activiteiten worden door de eigenaars zelf gedaan!

Onze 50 plus camping in Overijssel biedt leuke activiteiten. De actieve 50 plussers kunnen bijvoorbeeld heerlijk fietsen in de omgeving, aqua joggen en deelnemen aan verschillende excursies. Ook bieden wij op onze 50 plus camping in Overijssel iets unieks: koken met smaak! Hierbij gaat u met een groep, onder begeleiding , eten maken waarna u gezamenlijk gaat eten.

Kleinkinderen kunnen zich tijdens het verblijf vermaken met vele activiteiten

Ook voor uw kleinkinderen is het geweldig op onze 50 plus camping Overijssel. Ook voor hen zijn er vele activiteiten. Samen met het animatie team beleven zij geweldige avonturen. Er is een geweldig animatie programma voor uw kleinkinderen samengesteld! Daarnaast doen zij ook samen met uw kleinkinderen leuke sport- en spelactiviteiten.

Bent u benieuwd naar onze 50 plus camping in Overijssel? Of wilt u meer weten? Vraag ons gerust! Wij staan u graag te woord!

Wij zien u graag op onze 50 plus camping Overijssel! U bent altijd welkom!

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl