Ons doel is uw thuisgevoel – fam van der Burg

Boeken
t/m

september maand

September maand op Camping Heino

De september maand begint op woensdag 28 augustus tot en met maandag 30 september!                  Arrangement prijs 335,00

Heerlijk kamperen. Van alle gemakken voorzien. Mooie grote kampeervelden van minimaal 100m2 per plaats. Houd u van drukte en gezelligheid of juist van rust. Het is er allemaal. De dag na aankomst is er koffie in De Remise. De eigenaren ontvangen u en vertellen wat er allemaal te doen is in de maand. Er is gelegenheid voor vragen en ideeën. Het is een traditie geworden, maar erg leuk. Gasten kunnen kennismaken met elkaar.

Wilt u ook proeven van deze gezelligheid!

Er worden iedere dag activiteiten georganiseerd door de eigenaren van de camping. Die begeleiden de activiteiten van begin tot einde. U moet denken aan aqua joggen onder professionele begeleiding, klootschieten, fietstocht met picknick, musea bezoek, muziek avond, barbecue, jeu de boules. Dit is een greep uit de vele activiteiten die er zijn.

  • Alle voorzieningen zijn in de maand september open
  • Overdekt zwembad (met borrelbank)
  • Uitstekende jeu de boules banen
  • Restaurant open In het weekend en bij activiteiten
  • Snackbar open van woensdag tot en met zondag
  • Wandelroute netwerk vanaf de camping
  • Iedere dag vers afgebakken broodjes en vers brood van de echte bakker
  • In het weekend rijdt Herby rond met de kinderen
  • Vele georganiseerde activiteiten

Nodig gerust u kleinkinderen uit

In de september maand is het in het weekend fijn om de kleinkinderen te laten komen logeren. Voor de kinderen zijn er op de velden speeltoestellen, overdekte speeltuin en natuurlijk het overdekte zwembad. Om 16.00 rijdt het treintje Herby rond over de camping. Natuurlijk mogen alle kinderen mee. Ook beschikt de camping over Wifi. Zo kunt u van alles op de hoogte blijven. En leuke foto’s doorsturen naar het thuisfront.

In Heino en omgeving worden er activiteiten georganiseerd wat met streekproducten te maken heeft. U kunt een kijkje nemen bij bedrijven.

boek nu een vakantie:mail naar info@campingheino.nl of bel 0572-391564

We hebben een chalet gehuurd, een maandarrangement, prachtige privegelegen plek. Een uitgebreid activiteitenprogramma voor 50 +. Ongedwongen sfeer. - Fam. Tobeas -
Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl