Boeken
t/m
 • Activiteiten voor senioren
 • Kleinkinderen gratis
 • Overdekt verwarmd zwembad

September maand

Kamperen in de september maand in Overijssel

De september maand 2021 begint op zaterdag 28 augustus tot en met donderdag 30 september! Arrangement prijs € 375,00. Dit is exclusief het douchen (€ 0,08 per minuut) en inclusief elektra.

Heerlijk kamperen waarbij u van alle gemakken bent voorzien. Mooie grote kampeervelden van minimaal 100 m² per plaats. Houd u van drukte en gezelligheid of juist van rust? Het is er allemaal. De dag na aankomst is er koffie in De Remise. De eigenaren ontvangen u en vertellen wat er allemaal te doen is tijdens het kamperen in de maand september op Camping Heino. Er is gelegenheid voor vragen en ideeën. Het is een traditie geworden, erg leuk. Gasten kunnen kennismaken met elkaar of bijpraten met oude bekenden.

Bekijk ons september maand arrangement

Wilt u ook proeven van deze gezelligheid?

Er worden iedere dag activiteiten georganiseerd op en in de omgeving van Camping Heino. U moet denken aan aqua joggen onder professionele begeleiding, klootschieten, fietstocht met picknick, musea bezoek, muziek avond, barbecue, jeu de boules. Hieronder een greep uit de vele faciliteiten die er zijn:

 • Alle voorzieningen zijn in de maand september open
 • Overdekt zwembad (met borrelbank)
 • Uitstekende jeu de boules banen
 • Restaurant open van woensdag tot en met zondag en bij activiteiten
 • Snackbar open van woensdag tot en met zondag
 • Wandelroute netwerk vanaf de camping
 • Iedere dag vers afgebakken broodjes en vers brood van de echte bakker
 • In het weekend rijdt Herby rond met de kinderen
 • Vele georganiseerde activiteiten
Download de brochure voor senioren

Korte periode kamperen in september voor senioren?

Wilt u liever een kortere periode kamperen in september? Maar wel de gezelligheid met de senioren ervaren? Dan kunt u ook kiezen voor ons levensgenieters 55+ arrangement. De periode dat u wilt verblijven kunt u dan zelf bepalen. U betaald slechts € 22,00 per nacht (laagseizoen) en € 25,00 per nacht (hoogseizoen) voor 2 personen en krijgt dan iedere ochtend 4 vers afgebakken broodjes en één gratis wificode. Dat is toch echt genieten!

Kleinkinderen gratis logeren

In de september maand is het in het weekend leuk als de kleinkinderen komen logeren. Zij mogen gratis blijven logeren, dat maakt het helemaal leuk! Voor de kinderen zijn er op de velden speeltoestellen. Verder is er een overdekte speeltuin, een centrale speeltuin en airtrampoline, kleine recreatieplas, pannakooi, beachveld en natuurlijk het overdekte zwembad. Om 16.00 rijdt het treintje Herby rond over de camping. Alle kinderen gaan graag mee. Ook beschikt de camping over Wifi. Zo kunt u van alles op de hoogte blijven en kunt u ook papa en mama op de hoogte ouden van de kids. En niet onbelangrijk, leuke foto’s doorsturen naar het thuisfront.

Kom uitgebreid genieten

Wij zien u graag tijdens de maand september op Camping Heino! U kunt altijd boeken via de website of contact met ons opnemen door met ons te bellen op 0572-391564 of met ons te mailen via info@campingheino.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend meer informatie aanvragen of voor enkele dagen een plaats in optie nemen om er over na te denken. Wij hebben ook de mogelijkheid om in juni een maand te kamperen gezellig met andere senioren.

We hebben een chalet gehuurd, een maandarrangement, prachtige privegelegen plek. Een uitgebreid activiteitenprogramma voor 50 +. Ongedwongen sfeer. - Fam. Tobeas - levengenieters