Septembermaand kamperen Camping Heino
t/m
Dagelijks activiteiten
Prachtige omgeving
Restaurant op de camping
We hebben een chalet gehuurd, een maandarrangement, prachtige privegelegen plek. Een uitgebreid activiteitenprogramma voor 50 +. Ongedwongen sfeer. - Fam. Tobeas - levengenieters

Kamperen in september? Kom naar Camping Heino

Het houdt u lekker jong

De september maand 2022 begint op maandag 29 augustus tot en met vrijdag 30 september!  Een maand vol leuke activiteiten, gezellig mensen en heerlijk uit eten in De Remise.
Arrangement prijs is € 394,00. Dit is exclusief het douchen (€ 0,08 per minuut) en inclusief elektra.

Kamperen waarbij u van alle gemakken bent voorzien. Mooie grote kampeervelden van minimaal 100M² per plaats. Houdt u van drukte en gezelligheid of juist van rust? Het is er allemaal. De dag na aankomst is er koffie in De Remise. De eigenaren ontvangen u en vertellen wat er allemaal te doen is tijdens het kamperen in de maand september op Camping Heino. Het is een traditie geworden, erg leuk. Gasten kunnen kennismaken met elkaar of bijpraten met oude bekenden.

 

Beschikbaarheid en prijzen Septembermaand

Kom uitgebreid genieten

Iedere dag een andere activiteit

Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd door de eigenaren van de camping. Bij alle activiteiten op de camping zijn ze aanwezig of komen ze tussendoor even langs. Zelfs met het klootschieten komt Toon langs om een borrel en wat fris te brengen.

Houdt u van zwemmen? Dan kunt u aqua joggen onder professionele begeleiding. In de omgeving organiseren wij fietstochten met een picknick, fietsbingo, bezoek aan een aspergekwekerij en uitstapjes naar musea. Gezellig samen jeu de boules spelen op een van onze 9 banen. De jeu de boules banen zijn ’s avonds verlicht. Klootschieten, handboogschieten, handwerken, biljarten en de muziekavond zijn ook altijd erg geliefd. Doet u mee met onze activiteiten? Alles is altijd vrijblijvend.

Fietsroutes

Vanaf de camping gaan er wel meer dan 50 fietsroutes. Naar steden, over het water, langs landerijen, door de heuvels van natuurgebieden en veel meer.

Omgeving

Over de IJssel komt u in het onmeunig mooie Overijssel. Zoals wij dat hier zeggen. Zeer gevarieerde landschappen en gebieden waar mensen u altijd welkom heten.

Restaurant

Om een hapje te eten hoeft u de camping niet te verlaten. Als wij onze gasten mogen geloven hebben zij vaak op andere campings nog niet zo lekker gegeten. Kom het proeven.

Verrassingen van de omgeving

Pak de fiets en ontdek het zelf

Naast dat er op de camping veel te doen is, is er ook in de omgeving veel te doen. Vergeet de fiets niet mee te nemen want deze kunt u goed gebruiken. In en rondom Heino vinden er vele activiteiten plaats. Vele daarvan zijn goed met de fiets te bereiken. Genieten van de rust in de natuur en prachtige omgeving. Rondom Heino liggen vele gezellige dorpen en Hanzesteden. De Hanzestad Zwolle is een stad die veel aangedane wordt met de fiets. Bezoek de kas van kaat of plof neer op een terras. Na een lange fietstocht is een kop koffie of wat fris niet verkeerd toch? Musea, kunst en cultuur vindt u veel langs de routes. Aan de vele prachtige kastelen en landgoederen die Heino en de omgeving rijk zijn ontkomt u niet. Van de landgoederen fietst u zo door naar de Lemelerberg of Sallandse Heuvelrug. Een elektrische fiets is dan wel net zo fijn.

Ook leuk voor u Arrangementen voor 55 plussers

Komt u liever kamperen in een andere periode? Kamperen met de kleinkinderen? Of een kortere periode? Bekijk eens onze andere arrangementen voor 55-plussers. Ieder arrangement heeft haar eigen charme. Geniet van de rust en ruimte op de camping en in de omgeving. Zoek de gezelligheid op een volle camping in juni. Vergeet de kleinkinderen niet. Zij kunnen gratis met u mee kamperen.

Boek hier uw kampeerplek
Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

juni maand kamperen

Juni maand

Ruimte voor rust - september maand

Ruimte voor rust

Camping Heino voor 55-plussers

Levensgenieters 55+

Opa en oma arrangement Camping Heino

Opa & oma

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds