Senioren camping in Overijssel kamperen
t/m

Seniorencampings

Seniorencampings zo gezellig met elkaar!

In Nederland komen steeds meer senioren die eropuit trekken. Geweldig voor de seniorencampings. Vele senioren komen met de caravan. Zij hebben wel andere wensen dan andere doelgroepen. Dat is ook logisch. Seniorencampings spelen daar op in. Senioren staan met elkaar op een veld. Dicht bij het toiletgebouw. Het toiletgebouw moet schoon en netjes zijn. Op de seniorencampings moet het niet rommelig zijn, en geen vuilnis slingeren. Rust en ruimte zijn belangrijk.

In juni en september kamperen Senioren!

Dit zijn de maanden dat de scholen geen vakantie hebben, en geen gebruik maken van de seniorencampings. Er is dus alle ruimte en rust voor de ouderen. Fietsen in de weide omgeving en wandelen zijn leuke activiteiten. Met elkaar zijn en verhalen van toen en nu vertellen. Het kan allemaal. Heel veel mag en weinig moet vertellen de gasten.

Wat kunnen senioren vinden op Camping Heino?

Het bijzondere van camping Heino is: er wordt voor de ouderen een maand programma aangeboden. Iedere dag is er een activiteit op de seniorencampings. Dan moet u denken aan qua joggen onder professionele begeleiding twee keer in de week gratis. Handboogschieten, klootschieten, Laddergolf, jeu de boules, fietstochten ga zo maar door. allemaal gratis. En tijdens de activiteit is er koffie/thee of een borrel. U heeft zelf in de hand of u er aan mee wilt doen of niet. ‘S  middags rond een uur of vier worden de grote verhalen verteld aan de picknick tafels die op de velden staan. Het is heel gemoedelijk en spontaan gegroeid op de seniorencampings in Heino.

Is er voldoende comfort?

De seniorencampings in Heino is het sanitair schoon en netjes. U heeft een plaats van 100 m2. U kunt de auto naast een veld parkeren. Dicht bij u plaats. Er is een snackbar en een restaurant. Een overdekt zwembad, wasserette. U wordt aan de receptie uitgebreid geïnformeerd als u vragen heeft. Er is een luisteren oor, voor iedere opmerking of probleem wordt een oplossing gezocht.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds