Boeken
t/m

  Seniorencamping Overijssel

  Een geweldige seniorencamping in Overijssel, waar van alles te doen is!

  Camping Heino is een prachtige seniorencamping Overijssel. Met de vele activiteiten, een prachtige omgeving en de goede voorzieningen en faciliteiten wordt uw vakantie om nooit te vergeten.

  Op onze seniorencamping Overijssel wordt voor senioren veel georganiseerd. In de ochtend is er speciaal voor senioren een uur rustig zwemmen in het overdekte zwembad op de camping. Het overdekte zwembad heeft altijd een temperatuur van 28 graden, waardoor het altijd aangenaam is om te zwemmen.

  Actief recreatieprogramma voor senioren

  Wat dacht u van de volgende activiteiten op onze seniorencamping Overijssel:

  • Aquajoggen onder leiding van een gediplomeerd instructeur
  • Jeu de Boules
  • Sjoelen
  • Biljarten
  • Fietstochten
  • Huifkar tocht
  • Verschillende excursies

  De omgeving van Heino is prachtig, daarom kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. Met de vele kastelen, mooie bossen en vele fietspaden wordt het fietsen in Heino een groot plezier!

  Leuk voor de kleinkinderen, die mogen altijd mee!

  Neem uw kleinkinderen mee naar de camping en beleef samen met uw kleinkinderen een geweldige vakantie. Ook voor kinderen tot 12 jaar zijn er leuke activiteiten op onze seniorencamping Overijssel. Op onze camping vindt u onder andere vele speeltoestellen, een overdekte speeltuin een prachtig zwembad en een geweldig animatie team. Samen met het animatie team kunnen uw kleinkinderen geweldige activiteiten doen, spelen, sporten en avonturen beleven. Het treintje Herby komt met de avond de kinderen halen om mee te gaan naar het theater. En als dat er niet is rijdt Herby buiten de camping een rondje. Hoe leuk is dat.

  Speciaal voor senioren hebben wij op onze seniorencamping Overijssel een leuke aanbieding: u krijgt iedere ochtend twee ovenverse broodjes per persoon met daarbij een ochtendkrant! Uw vakantie is helemaal compleet!

  Graag heten wij u welkom op onze prachtige seniorencamping Overijssel!

  Ons doel is uw thuisgevoel!