Senioren camping in Overijssel kamperen
t/m

Seniorencamping Overijssel

Seniorencamping Overijssel

Camping Heino is een prachtige seniorencamping in Overijssel. Met de vele activiteiten, een prachtige omgeving en de goede voorzieningen en faciliteiten wordt uw vakantie om nooit te vergeten. Op onze seniorencamping Overijssel wordt voor senioren veel georganiseerd. In de ochtend is er speciaal een uur rustig zwemmen in het overdekte zwembad op de camping. Het overdekte zwembad heeft altijd een temperatuur van 28 graden, waardoor het altijd aangenaam is om te zwemmen. Daarnaast is er ook iedere week aquajoggen en wordt er nog veel meer georganiseerd!

Actief recreatieprogramma voor senioren

Wat dacht u van de volgende activiteiten op onze seniorencamping Overijssel:

  • Aquajoggen onder leiding van een gediplomeerd instructeur
  • Jeu de Boules
  • Handboogschieten
  • Klootschieten
  • Biljarten
  • Fietstochten zoals fietsbingo en een fietstocht naar een picknick
  • Huifkar tocht
  • Verschillende excursies

De omgeving van Heino is prachtig, daarom kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. Met de vele kastelen, mooie bossen en kilometers aan fietspaden wordt het fietsen in Heino een groot plezier! Ook de natuurgebieden zijn erg uitnodigend om te wandelen.

Leuk voor de kleinkinderen, die mogen altijd mee!

Neem uw kleinkinderen mee naar de camping en beleef samen met uw kleinkinderen een geweldige vakantie. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er leuke activiteiten op onze seniorencamping Overijssel. Op onze camping vindt u onder andere vele speeltoestellen, een overdekte speeltuin, een prachtig zwembad en een geweldig animatie team. Verder kunnen de kinderen zich uitleven in de pannakooi of bij de kleine waterplas. Samen met het animatie team kunnen uw kleinkinderen geweldige activiteiten doen, spelen, sporten en avonturen beleven. Het treintje Herby komt met de avond de kinderen halen om mee te gaan naar het theater. En als dat er niet is rijdt Herby buiten de camping een rondje. Hoe leuk is dat.

Speciaal voor senioren hebben wij op onze seniorencamping Overijssel een leuke aanbieding: u krijgt iedere ochtend twee ovenverse broodjes per persoon met daarbij een ochtendkrant! Uw vakantie is helemaal compleet!

Graag heten wij u welkom op onze prachtige seniorencamping Overijssel!

Ons doel is uw thuisgevoel!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds