Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Senioren Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

Senioren

Senioren zoeken naar een gezellige vakantie, waar kun je dat beter doen dan in Overijssel bij Camping Heino!

Senioren in het mooie Overijssel!

Overijssel heeft mooie natuur en een weids uitzicht. Het is er vlak en rustig. Precies dat wat senioren graag willen. In de maanden juni en september zijn er veel senioren op vakantie. Er zijn veel dorpen die alle hun eigen identiteit hebben. Waar nog tijd is voor een praatje en belangstelling voor de mensen. Iets wat senioren erg waarderen.

Waar verblijven gasten die in Overijssel vakantie vieren

Veel senioren die in Overijssel vakantie vieren verblijven op een camping. Camping Heino is er één van. In de maanden juni en september zijn er veel senioren. Gasten die jaar op jaar terug komen, maar ook zeker weer nieuwe senioren. Er heerst een gemoedelijke sfeer. De eigenaar zit bij de receptie. Kent de gasten, en kan op alle vragen direct antwoorden. De andere eigenaar verzorgt de horeca en ziet hier ook veel gasten komen. Samen maken ze  het recreatie programma. Weten door de jaren heen wat senioren graag doen. Senioren komen ook zelf met ideeën, dat is altijd goed.

Wat willen de senioren graag doen op vakantie

Activiteiten samen ondernemen, zoals fietsen, naar excursies gaan, musea bezoeken. Op Camping Heino wordt voor de hele maand een programma gemaakt waar je aan mee kan doen. Niets is verplicht. Er zijn ook senioren die graag hun eigen gang gaan. Maar het is wel merkbaar dat senioren graag iets gezamenlijk doen. Bij het maandprogramma wat uitgeschreven wordt moet u denken aan fietstocht met picknick georganiseerd door de eigenaar. Twee keer per week gratis aqua joggen in het overdekte zwembad, fietsbingo met barbecue, handboogschieten, klootschieten, jeu de boules en zo kunt u nog wel even doorgaan.

Dus aarzel niet en boek u vakantie bij Camping Heino, bel 0572-391564 of mail naar info@campingheino.nl.

 

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl