Senioren kamperen in Heino
t/m

Senioren

Camping Heino is dé seniorencamping in Overijssel

Overijssel heeft mooie natuur en een weids uitzicht. Het is er vlak en rustig, maar toch vindt u hier roering en gezelligheid. Precies dat wat senioren graag willen. In de maanden juni en september staat de camping vol met 55-plussers. In de omgeving zijn er veel dorpen die alle hun eigen identiteit hebben wat een bezoek erg leuk maakt. Waar nog tijd is voor een praatje en belangstelling voor de mensen. Iets wat senioren erg waarderen. Dus pak de fiets en ontdek de prachtige omgeving van Overijssel.

Kamperen in Overijssel voor 55-plussers

Kamperen is een mooie manier om vakantie te vieren in Overijssel. Eén van de campings die uitstekende faciliteiten voor senioren biedt is Camping Heino. In de maanden juni en september staat de hele camping vol. Gasten die jaar op jaar terug komen, maar ook zeker weer nieuwe gasten. Er heerst een gemoedelijke sfeer. De eigenaar zit bij de receptie, kent de gasten en kan op alle vragen direct antwoorden. De eigenaresse verzorgt de horeca en ziet hier ook veel gasten komen. Samen maken ze het recreatie programma voor de juni- en september-maand. Beide weten door de jaren heen wat de gasten graag doen. Senioren komen ook zelf met ideeën, dat is altijd goed en de ideeën zijn altijd welkom! Op deze manier proberen wij, Camping Heino, een zo goed mogelijk programma samen te stellen om de seniorenmaanden zo prettig mogelijk te maken.

Faciliteiten tijdens het kamperen

De velden zijn erg ruim opgezet net zoals de plaatsen. Iedere plaats is voorzien van 10 ampère, C.A.I., water kraan en vuilwaterafvoer. Daarnaast is er op bijna ieder veld één of meerdere speeltoestellen. Als de kleinkinderen langs komen kunnen ze zich uitstekend vermaken. Verder zijn er op korte loopafstand sanitaire voorzieningen te vinden. De gebouwen zijn verwarmd wanneer nodig.

Activiteiten voor senioren in Overijssel

Activiteiten samen ondernemen, zoals fietsen, naar excursies gaan en musea bezoeken. Op Camping Heino wordt voor de hele maand een programma gemaakt waar u aan mee kunt doen. Niets is verplicht. Er zijn ook senioren die graag hun eigen gang gaan. Maar het is wel merkbaar dat senioren graag gezamenlijk activiteiten ondernemen. Bij het maandprogramma wat uitgeschreven wordt, kunt u denken aan de volgende faciliteiten:

  • Aquajoggen onder leiding van een gediplomeerd instructeur
  • Jeu de Boules
  • Biljarten
  • Fietstochten (fietsbingo, fietstocht met picknick etc.)
  • Verschillende excursies
  • Klootschieten
  • Handboogschieten
  • Excursies

Download de brochure

Download de brochure

Dus aarzel niet en boek uw vakantie bij Camping Heino. U kunt bellen naar 0572-391564, mailen naar info@campingheino.nl of boeken via de website. Als u graag meer informatie wilt, kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.