Senioren camping in Overijssel kamperen
t/m

Senioren vakantie

Senioren vakantie, iets wat steeds belangrijker wordt in onze maatschappij

Een senioren vakantie voor deze doelgroep is een totaal andere vakantie als die van een gezin, of alleenstaande. Bij senioren vakantie moet u denken aan rust, ruimte, schoon, en niet te vergeten wifi. Of wel draadloos internet. Vele senioren die op vakantie gaan nemen hun laptop, tablet, mobiele telefoon mee. Mensen blijven vaak lang van huis. Door de wifi kan alles doorgaan. Rekeningen betalen, zaken die belangrijk zijn via de computer bijhouden. Foto’s maken en versturen van de vakantie.

Hoe ziet het vakantie verblijf eruit?

Senioren vakantie is vaak kamperen. Mensen trekken er op uit met de caravan. De camping waar senioren vakantie vieren moet van schoon en netjes sanitair zijn voorzien. Gasten verblijven vaak wel een maand lang. De plaatsen voor de senioren vakantie moeten ruim voldoende zijn. Liefst een groot grasveld voor zich, met overburen op afstand. Een veld waar allemaal senioren vakantie vieren is gezellig. Het contact me elkaar en de sfeer komt dat ten goede. Tegen de avond even een borrel met elkaar, sterke verhalen vertellen van vroeger. Iedereen heeft wel iets mee gemaakt wat de moeite waard is.

Senioren houden van fietsen, wandelen en activiteiten doen!

Een senioren vakantie kenmerkt zich wel door het vele fietsen wat de mensen doen. Als het weer het mogelijk maakt trekken ze erop uit met de fiets. Het zij met een groep of samen. In Overijssel zijn vele fietsknooppunten waar dankbaar gebruik van gemaakt wordt. Sins juni 2013 is er een wandelnetwerk wat bij Camping Heino start. Een nieuw initiatief. Voor de senioren vakantie is dit een leuke bijkomstigheid. Verder zijn er musea en kastelen die je kunt bezichtigen. Allemaal activiteiten die voor een senioren vakantie geschikt zijn.

Boek voor de maand juni en september een arrangement met vele voordelen! Bel 0572-391564 of mail naar info@campingheino.nl

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds