Boeken
t/m

  Senioren camping in Heino

  Senioren camping in Heino!

  Heerlijk genieten van de natuurlijke omgeving van Salland in Overijssel

  Camping Heino is een geweldige senioren camping in Heino. In het voor en naseizoen kunt u genieten van de mooie fiets en wandel routes die Salland rijk is. Via de fietsknooppunten en het wandelnetwerk vanaf Senioren camping in Heino kunt u de gedachten even opzij zetten.

  Wat heeft de senioren camping in Heino te bieden aan u?

  Er is op de senioren camping een actief 50+ programma. In de maand juni en september worden er allerlei activiteiten georganiseerd op de senioren camping in Heino. Denk aan een fietstocht met picknick, handboogschieten, klootschieten, weilandgolf, aquajoggen, jeu de boules, kubb spel, ja eigenlijk te veel om op te noemen.

  Velden speciaal voor senioren op de camping!

  Bij het boeken op de senioren camping in Heino wordt rekening gehouden met de wensen van de gast. Maar ook boeken wij de senioren op velden bij elkaar. Zo is er al snel verbroedering bij de gasten. Er staan picknick tafels waar iedere middag de senioren zitten met hun drankje. Wat daar dan verteld wordt laat zich al raden. Maar dat de senioren de het erg leuk vinden is zeker. Inmiddels zijn er meerdere picknick tafels bijgeplaatst door de drukte.

  Is het zo gezellig op een senioren camping in Heino?

  Als eigenaar kan ik zeggen dat het heel gezellig is op de senioren camping in Heino. Het gesprek in de ochtend bij het halen van de krant en broodjes, de verhalen van vroeger zijn prachtig. Senioren waarderen een luisterend oor. Senioren komen met elkaar in gesprek en er ontstaan mooie vriendschappen.

  Speciale arrangementen voor senioren op de senioren camping in Heino!

  Er zijn speciale arrangementen op de senioren camping in Heino. Neem nu het levensgenieters arrangement. U betaald zestien euro voor een nacht en daarbij krijgt u een gratig krant en 2 afgebakken broodjes per persoon. Die staan iedere dag voor u klaar bij de receptie. Wat een goed begin van de dag is dat. De senioren camping in Heino heeft ook een maand arrangement. Hierbij krijgt u vele bonnen met leuke voordeeltjes. Allemaal extra.

  Bent u nieuwsgierig geworden kom dan langs of boek een arrangement bij senioren camping in Heino.