Boeken
t/m
  • Animatie in juni en september
  • Kleinkinderen gratis
  • Mooie fietsomogeving

Senioren

Kamperen voor senioren op een echte seniorencamping

Camping Heino is fantastisch voor senioren door gemoedelijke sfeer en gevoel van vrijheid wat overheerst. De omgeving van Heino is prachtig. U kunt hierdoor heerlijk fietsen en wandelen. Met de vele kastelen, mooie bossen en natuur wordt het fietsen een groot plezier! Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. Evenals mogelijkheden tot fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Tijdens de maanden juni en september staat de camping vol met senioren die nog graag actief zijn.

Activiteiten programma

Maar de omgeving is niet het enige wat Camping Heino te bieden heeft. Dagelijks wordt er een uitgebreid animatieprogramma verzorgd. Hierdoor komt u in contact met andere gasten en kunt u daarna misschien wel gezellig samen een kop koffie drinken. De activiteiten zijn allemaal gericht op senioren. Hierbij kunt u denken aan een fietsbingo waarbij u in groepen een route fiets en ondertussen bingo speelt. Bij terugkomst staat er een heerlijk barbecue buffet op u te wachten. Hoe leuk is dat? Bovendien zijn alle activiteiten vrijblijvend. Zo zijn er betaalde en onbetaalde activiteiten om aan deel te nemen. Kortom, genoeg te beleven!

Een greep uit de activiteiten:

  • Aquajoggen onder leiding van een gediplomeerd instructrice
  • Jeu de Boules (ook een toernooi)
  • Biljarten
  • Fietstochten
  • Verschillende excursies
  • Klootschieten
  • Handboogschieten

Leuk voor de kleinkinderen, die mogen altijd mee!

Neem uw kleinkinderen mee naar de camping en beleef samen een geweldige vakantie. Op onze camping vindt u onder andere vele speeltoestellen zoals een overdekte speeltuin, een prachtig zwembad en natuurlijk een geweldig animatie team. Samen met het animatie team kunnen uw kleinkinderen geweldige activiteiten doen, spelen, sporten en ook de leukste avonturen beleven. De kleinkinderen kunnen zelfs gratis verblijven. Waardoor iedereen een heerlijk verblijf heeft. Ons opa en oma arrangement biedt uitkomst voor alle 3 de generaties.

Levensgenieter arrangement

Bij het levensgenieters arrangement wordt u iedere ochtend verwend met twee ovenverse broodjes per persoon met daarbij een ochtendkrant! Dit maakt uw vakantie is helemaal compleet! Dus wacht niet te lang. Kom gezellig een dag langs om vervolgens een fijne plek te zoeken. Het arrangement is al te boeken vanaf 1 nacht.

Ons doel is uw thuisgevoel!

Heel rustige camping je kan er heel goed fietsen wandelen zwemmen enz: En er is heel veel te doen voor jong en oud. - Oppenhuizen - levengenieters