Seizoenplaats Camping Heino
t/m

Seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen op Camping Heino, lekker een lange periode verblijven, en alle spullen blijven staan

Er zijn meerdere seizoenplaatsen op de camping. Niet op ieder veld kunt u terecht voor seizoenplaatsen. U kunt voor seizoenplaatsen terecht op de Es en de Rotan. De Es is een kleiner veld als de Rotan. Vooral de Rotan heeft hele grote plaatsen, met een heel groot speelveld voor de kinderen. Honden zijn toegestaan. Maximaal 2 per gezin.

Wanneer mag ik dan op de camping zijn?

Als het seizoen begint kunnen de mensen met seizoenplaatsen direct terecht tot eind september. Dan begint het opbouwen als het weer het toelaat. Veel mensen komen ieder jaar terug. Als je dit prettig vind zijn seizoenplaatsen erg geschikt. Je kan gaan en komen wanneer je wilt. Je krijgt een sleutel waarmee u de poort kan bedienen zodat u er steeds in en uit kan.

Wat is er te doen voor de kinderen op de camping?

Voor de kinderen is er in de vakanties animatie door een team van gespecialiseerde mensen. Verder kun je natuurlijk met je vriendjes op de camping spelen. Bij mensen van seizoenplaatsen komen de kinderen in het weekend mee. Zo zie je elkaar steeds. Dit schept een band. Verder is er een overdekt zwembad met glijbaan, een speeltuin, skelters, trikkers, knutselruimte, overkapte speeltuin, tafeltennis tafel en nog veel meer.

Wat zijn de voordelen van een seizoenplaats?

De voordelen van seizoenplaatsen is de prijs. Deze is aantrekkelijk. Je betaald een bedrag waarvoor je het hele seizoen welkom bent. Hierin zitten alle activiteiten, douche, warm water, zwembad, 100 kw elektra en 5 M3 water. Verbruik je hier meer van moet u daarvoor een bedrag betalen. Je weet wat de seizoenplaatsen kosten. En de extra kosten kunnen hierdoor beperkt blijven. Zo geeft u uzelf en de kinderen een heerlijk en gemoedelijk verblijf bij Camping Heino.

Ons doel is uw thuisgevoel. Boek snel een seizoenplaats en u heeft een heerlijk tweede stekkie.