Boeken
t/m
  • Verwarmde gebouwen
  • Mengkranen op de douches
  • Mindervalide voorzieningen in beide hoofdgebouwen

Sanitairgebouwen

Goed onderhouden sanitairgebouwen op Camping Heino

Tijdens het kamperen op Camping Heino zal u dagelijks gebruik maken van de sanitairgebouwen. Het is daarom erg belangrijk dat het sanitair goed wordt onderhouden en de hygiëne goed is. Hier besteden wij veel aandacht aan. Al onze gebouwen voldoen aan de modernste eisen. Daarnaast zijn beide hoofdtoiletgebouwen verwarmd zodat u ook tijdens de eventueel iets koudere dagen in een warm gebouw kunt douchen en naar het toilet.

   

Sanitairgebouwen op de camping

Op Camping Heino staan twee grote sanitairgebouwen, één klein gebouw met toiletten, 3 privé sanitairgebouwen en aan de overkant bij het Canoma staat een gebouw. De twee centrale grote gebouwen zijn beide voorzien van een (kinder)toiletten, babyroom, douches, familiedouches, mindervalide toilet en douche, afwasmogelijkheden en een chemische stortplaats. Bovendien zijn de babyruimtes voorzien van een magnetron om een babyhapje in op te warmen. Ook is er een aankleedkussen en een bad om te wassen. Dagelijks worden alle sanitairgebouwen goed onderhouden door ons team van de schoonmaak. Twee keer per seizoen worden de toiletgebouwen getest of er legionella bacteriën aanwezig zijn.

Gebruik van de faciliteitensleutel

Op Camping Heino hanteren wij een douchesysteem met een faciliteitensleutel. Bij aankomst krijgt u van ons een faciliteitensleutel waar geld op staat. Dit geld kunt u gebruiken om te douchen of warm water uit de kraan te krijgen voor het afwassen. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Van tevoren zorgen wij dat er geld op uw sleutel staat. De kosten van het douchen zijn € 0,08 per minuut.
  • U houdt de sleutel voor de lezer en dan kunt u douchen. Zodra u de sleutel weer voor de lezer aanbied stopt het warm water. Zo kunt u zelf bepalen hoe veel u verbruikt.
  • Mocht uw sleutel leeg zijn kunt u hem laten opwaarderen bij de receptie. Al het geld wat u aan het einde van de vakantie over heeft krijgt u teruggestort op uw rekening, pinpas of contant van ons terug.

De faciliteitensleutel geeft u ook de mogelijkheid om de babyruimte of mindervalide ruimte te gebruiken. U kunt bij de boeking of aankomst aangeven als u hier toegang tot nodig heeft. Daarnaast is het mogelijk om twee sleutels te krijgen. Dit geeft u de mogelijkheid om alsnog te kunnen douchen/warm water gebruiken wanneer een ander familielid bijvoorbeeld de sleutel mee heeft voor de slagboom.

Houdt u er niet van om steeds naar de sanitairgebouwen te lopen? Of heeft u door omstandigheden behoefte aan privé sanitair? Privé sanitair kunt u boeken bij Camping Heino! Het is een ideale oplossing om in luxe te kamperen!

Download de brochure

Download de brochure

Voor al uw vragen: bel naar 0572-391564 of stuur een mail naar info@campingheino.nl.

Sanitair wordt goed schoon gehouden , park wordt netjes gehouden. - Havekes - Gezin met oudere kinderen