Faciliteiten op Camping Heino
t/m
Mindervalide sanitair
Goed onderhouden
Verwarmd in voor- en naseizoen

Sanitair gebouwen op de camping

Goed onderhouden en netjes

Tijdens het kamperen op Camping Heino zal u dagelijks gebruik maken van de sanitair gebouwen. Goed onderhoud en hygiëne vinden wij net zo belangrijk als u. Dit verdient daarom ook veel aandacht van onze medewerkers. Al onze gebouwen voldoen aan de modernste eisen. Daarnaast zijn beide hoofdtoiletgebouwen verwarmd zodat u ook tijdens de eventueel iets koudere dagen in een warm gebouw kunt douchen en naar het toilet kan.

Mindervalide faciliteiten

In beide grote gebouwen is er een mindervalide toilet en douche mogelijkheden. De douche is tevens de familiedouche. Hierin zit ook een douchestoel en brede deur.

Babyruimte

In beide grote gebrouwen is een babyruimte aanwezig. In de babyruimte zit een bad, een aankleedkussen en magnetron. Deze ruimte kunt u alleen in als dat op de sleutel geprogrammeerd staat.

Familiedouche

In beide grote gebouwen zijn twee familiedouches aanwezig. Dit is een doucheruimte met 3 douches. Alle douches zijn aan te zetten via één sleutel.

Gebruik van de faciliteitensleutel

Om te douchen en af te wassen

Op Camping Heino hanteren wij een douchesysteem met een faciliteitensleutel. Bij aankomst krijgt u van ons een faciliteitensleutel waar geld op staat. Dit geld kunt u gebruiken om te douchen of warm water uit de kraan te krijgen voor het afwassen. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Van tevoren wordt de sleutel opgewaardeerd met een bepaald bedrag. Hiervoor betaald u vooraf het hele bedrag. De kosten van het douchen zijn € 0,08 per minuut;
  • U houdt de sleutel voor de lezer en dan kunt u douchen. Zodra u de sleutel weer voor de lezer aanbiedt stopt het warm water. Zo kunt u zelf bepalen hoe veel u verbruikt. Mocht u de sleutel alleen aanbieden, dan geeft de douche automatisch 5 minuten water;
  • Als uw sleutel leeg is, dan kunt u hem laten opwaarderen bij de receptie;
  • Al het geld wat u aan het einde van de vakantie over heeft krijgt u terug van ons met de borg.

De faciliteitensleutel geeft u ook de mogelijkheid om de babyruimte of mindervalide ruimte te gebruiken. U kunt bij de boeking of aankomst aangeven als u hier toegang tot nodig heeft. Er is eventueel mogelijkheid om twee sleutels te krijgen. Zo kunt u tegelijk met een ander familielid gebruik maken van de douche/warm water of door de slagboom wanneer de andere sleutel in gebruik is voor het douchen.

Privé sanitair

Meer luxe en comfort

Geen zin om naar het sanitair gebouw te lopen? Wilt u meer luxe? Of heeft u door omstandigheden behoefte aan privé sanitair? Ook dat bieden wij op Camping Heino. Het is een ideale oplossing om het kampeergevoel te behouden maar wel met de luxe van thuis.

Sanitaire voorzieningen in het toiletgebouw

Meerdere malen per dag schoonmaak

Op Camping Heino staan twee grote sanitair gebouwen, één klein gebouw met toiletten, 7 privé sanitair units en aan de overkant bij het familieveld staat een gebouw. De twee centrale grote gebouwen zijn beide voorzien van een (kinder)toiletten, babyroom, douches, familiedouches (3 douches in 1 ruimte), mindervalide toilet en douche, afwasmogelijkheden en een chemische stortplaats. Bovendien zijn de babyruimtes voorzien van een magnetron om een babyhapje in op te warmen. Ook is er een aankleedkussen en een bad om te wassen. Het regelen van de temperatuur in de douches doet u met de mengkraan. Dagelijks worden alle sanitair gebouwen goed onderhouden door ons team van de schoonmaak. Twee keer per seizoen worden de toiletgebouwen getest of er legionella bacteriën aanwezig zijn.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds