Boeken
t/m
Populair arrangement bij levengenieters 55+
 • Nog geen € 100 per week kamperen
 • Kleinkinderen gratis
 • Overdekt zwembad

Sallands levensgevoel

Ervaar het Sallands levensgevoel op Camping Heino

Het Sallands levensgevoel arrangement 2020 start op maandag 25 mei tot en met zondag 12 juli! U betaalt slechts € 560,00 voor het arrangement.

Wilt u een heerlijke vakantie in het oosten van Nederland beleven? Dat kan bij Camping Heino! Wij bieden u een unieke en ontspannen vakantie in Salland. Kom zeven weken kamperen in deze periode. Een geweldig arrangement. Het Sallands levensgevoel arrangement geeft je het gevoel van rust, natuur en gezelligheid. Dit ziet u terug op de camping en in de omgeving. U krijgt zo de mogelijkheid om het echte Sallands levensgevoel te ervaren tijden uw vakantie. Hier treft u nog de Sallandse mentaliteit: laat het iedereen ‘Goed Goan’. Zo zal u de oren moeten spitsen bij het horen van het dialect van de echte Sallander.

Download de brochure voor senioren Bekijk ons Sallands levensgevoel arrangement

Het Sallands levensgevoel is inclusief:

Het arrangement slechts € 560,00 is op basis van twee personen. Kleinkinderen zijn gedurende het hele arrangement gratis (exclusief toeristenbelasting). In het weekend kunnen uw kleinkinderen gezellig langskomen om bij opa en oma te logeren of spelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onderstaande:

 • Alle voorzieningen
 • Recreatieprogramma
 • Drie keer gebruik wasmachine (kort programma)
 • Elektra (Elektra 75 kwh vrij, ieder kwh meer € 0,38)
 • 10 ampère (2300 watt)
 • TV signaal
 • Toeslag overheidsheffing
 • Auto (indien mogelijk)

Ontdek de Sallandse omgeving

Camping Heino is een zeer geschikte uitvalsbasis voor vele uitstapjes in de omgeving. Wilt u 6 weken kamperen en genieten van fietsen en wandelen? Beleef het bij Camping Heino! Geniet van de rust en de prachtige natuur. Bij de receptie zijn vele fiets- en wandelroutes gratis op te halen. Vervelen hoeft u zich niet te doen, want er is altijd wel iets te beleven en te zien! Fietsen langs de landgoederen en de IJssel. Als u de kleinkinderen op bezoek heeft kunt u met een watersafari de rivier de Regge verkennen. Op de Holterberg zijn speciale routes te bewandelen met kinderen. In het natuurmuseum op de Holterberg kunnen ze leuke weetjes over de natuur leren. De Hanzesteden Deventer en Zwolle liggen dicht in de buurt van de camping en zijn zeker een bezoek waard.

Geniet optimaal van Salland

Wilt u ook genieten van het Sallands levensgevoel? Boek het arrangement via de website. U kunt het ook boeken via een mail naar info@campingheino.nl of bel ons op 0572-391564. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend meer informatie aanvragen of voor enkele dagen een plaats in optie nemen om er over na te denken.

Gezellige Camping en schoon sanitair en vriendelijke beheerder. Mooi fiets gebied. - Mevrouw Zaeijen - levengenieters