juni maand kamperen
t/m

Ervaar het Sallands leven op Camping Heino

Een heerlijk ontspannen vakantie in Salland

Wilt u een heerlijke vakantie in het oosten van Nederland beleven? Dat kan bij Camping Heino! Wij bieden u een unieke en ontspannen vakantie in Salland. Kom zeven weken kamperen in de periode van 21 mei tot en met 10 juli 2022. Een geweldig arrangement.

Het Sallands leven arrangement geeft je het gevoel van rust, natuur en gezelligheid. Dit ziet u terug op de camping en in de omgeving. U krijgt zo de mogelijkheid om het echte Sallands levensgevoel te ervaren tijden uw vakantie. Hier treft u nog de Sallandse mentaliteit: laat het iedereen ‘Goed Goan’. Zo zal u de oren moeten spitsen bij het horen van het dialect van de echte Sallander.

Wilt u weten welke mogelijkheden er nog zijn of wilt u boeken voor 2022? Mail ons info@campingheino.nl of bel 0572 – 39 15 64. We helpen u graag!

Het echte Sallandgevoel ervaren

Laat uw kleinkinderen het Salland gevoel ook beleven

Het arrangement is op basis van twee personen. Kleinkinderen zijn gedurende het hele arrangement gratis (exclusief toeristenbelasting). In het weekend kunnen uw kleinkinderen gezellig langskomen om bij opa en oma te logeren of spelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onderstaande faciliteiten en het arrangement is inclusief:

  • Alle voorzieningen
  • Recreatieprogramma
  • Drie keer gebruik wasmachine (kort programma)
  • Elektra (Elektra 75 kwh vrij, ieder kwh meer € 0,38)
  • 10 ampère (2300 watt)
  • Toeslag overheidsheffing
  • Auto (indien mogelijk)

Ontdek de mooie omgeving

Geniet optimaal van Salland

Camping Heino is een zeer geschikte uitvalsbasis voor vele uitstapjes in de omgeving. Wilt u 7 weken kamperen en genieten van fietsen en wandelen? Beleef het bij Camping Heino! Geniet van de rust en de prachtige natuur. Bij de receptie zijn vele fiets- en wandelroutes gratis op te halen.

Vervelen hoeft u zich niet te doen, want er is altijd wel iets te beleven en te zien! Fietsen langs de landgoederen en de IJssel. Als u de kleinkinderen op bezoek heeft kunt u met een watersafari de rivier de Regge verkennen. Op de Holterberg zijn speciale routes te bewandelen met kinderen. In het natuurmuseum op de Holterberg kunnen ze leuke weetjes over de natuur leren. De Hanzesteden Deventer en Zwolle liggen dicht in de buurt van de camping en zijn zeker een bezoek waard.

Wilt u ook genieten van het Sallands levensgevoel? Boek het arrangement via de website. U kunt het ook boeken via een mail naar info@campingheino.nl of bel ons op 0572-391564. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend meer informatie aanvragen of voor enkele dagen een plaats in optie nemen om er over na te denken.