Boeken
t/m
  • Familiebedrijf
  • Persoonlijke aandacht
  • Aangepaste boekingsvoorwaarde (corona)

Stageplaats

Op zoek naar een stageplaats in de recreatie sector!

Ben je op zoek naar een stageplaats voor een stage op een camping? Wij zijn een erkend leerbedrijf. Op ons erkend stage bedrijf  hebben wij 2 leermeesters in dienst die jou een goede stage begeleiding bieden. Bovendien krijg je veel verantwoordelijkheid waardoor je veel leert en initiatief kunt nemen. Woon je niet in de buurt? Dan hebben wij tijdens de stageplaats onderdak voor je in een stacaravan. Bij ons is het mogelijk om op verschillende afdelingen stage te lopen om je competenties af te laten tekenen. Ook is er tijd voor opdrachten vanuit school. Open sollicitaties voor stage plaatsen zijn altijd welkom. Per week krijg je een stage vergoeding van €55,-.

Wij zijn op zoek naar stagiaires voor het seizoen 2020! Lijkt het je leuk om veel verschillende werkzaamheden te doen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

De datum/maand dat je graag zou willen starten met je stage groen en techniek kan in overleg met mevrouw B van der Burg. Stageplaatsen voor de receptie en animatie zijn meer seizoensgebonden richting de vakantieperiodes. Desondanks kun je altijd contact opnemen mocht je een receptiestage willen lopen voor een afwijkende periode.

Stage receptiemedewerker
Stage medewerker groen en techniek
Stage recreatie - medewerker animatie
Te gekke stage plaats. Ik heb het hier erg naar mijn zin en helaas is mijn laatste week hier in gegaan. Ik kan iedereen deze camping aanraden. - Jamilla -