Boeken
t/m
  • Voordelig kamperen
  • Rust op de camping
  • Prachtige wandel- en fietsomgeving

Ruimte voor rust

Kamperen in april voor de rust

Bent u op zoek naar rust en ruimte? Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Lekker genieten van natuur en samen dingen ondernemen? Dan bent u op zoek naar de tuin van Nederland: Overijssel. Kamperen in Overijssel bij Camping Heino biedt u alles wat u zoekt in rust, ruimte en natuur in april. Deze periode is erg aantrekkelijk op de camping als u even lekker niets wilt. Er is nog ruimte om niks te hoeven. De kosten voor het Ruimte voor rust arrangement bedragen € 285,00 op basis van 2 personen. Het arrangement voor kamperen in april loopt van 26 maart tot 2 mei.

Boek ons 'Ruimte voor rust' arrangement

Ruimte voor rust op de camping

Tijdens het kamperen in de maand april is er nog weinig drukte. Alle kinderen moeten door de weeks naar school dus kunt u genieten van de rust en natuur. Sommige momenten van de dag hoor je nauwelijks iets. Dat is echt een uniek gevoel. Met name in Salland, het gebied waar Camping Heino ligt, vindt u dit veel. Dit geeft u de mogelijkheid om te kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad of van uw werk. Even met elkaar zijn en en tijd doorbrengen. Ook het weer in april is aantrekkelijk om er lekker op uit te gaan.

Geniet van de omgeving

Net als dat u op de camping wakker gefloten kunt worden door het gezang van vogels, hoort u dit ook buiten de camping. De natuur is zeer divers en rijk aan bossen, moerasgebieden en zandverstuivingen. Eén van de iconische natuurgebieden ‘de Sallandse Heuvelrug’ ligt op slechts 20 minuten rijden. De Lemelerberg ligt op 15 minuten rijden en is prachtig om te wandelen, fietsen of mountainbiken. Een heerlijke omgeving ook om er met de hond tussenuit te zijn. De biodiversiteit in Overijssel is erg hoog. Laat u inspireren door de rust en natuur. U kunt ook genieten van de vele streekproducten die verkocht worden. Er zijn meerdere kleine winkeltjes in de omgeving of u kunt zelfs georganiseerd picknicken en proeven van alle streekproducten.

Vraag onze brochure aan

Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Bij het aanvragen van de brochure schrijven wij u direct in voor de nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van leuke nieuwtjes en acties.

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opAlles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen