Ruimte voor rust arrangement Heino
t/m
Ontsnap aan de drukte
15% korting
Prachtige fietsomgeving

Zoek de ruimte en rust in april

Kamperen om aan de drukte te ontsnappen

Bent u op zoek naar rust en ruimte? Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Lekker genieten van natuur en samen dingen ondernemen? Dan bent u op zoek naar de tuin van Nederland: Overijssel. Kamperen in Overijssel bij Camping Heino biedt u alles wat u zoekt in rust, ruimte en natuur in april. Deze periode is erg aantrekkelijk op de camping als u even lekker niets wilt. U profiteert nu zelfs van 15% korting op het ruimte voor rust arrangement. Er is nog ruimte om niks te hoeven.

Boek nu het ruimte voor rust arrangement met 15% korting, zonder aanbetaling en met gratis annulering. Dit verwerken wij automatisch in uw boeking.

Wilt u weten welke mogelijkheden er nog zijn of wilt u boeken voor 2022? Mail ons info@campingheino.nl of bel 0572 – 39 15 64. We helpen u graag!

Omgeving

Vergeet de fiets niet mee te nemen. Overijssel is niet voor niets een 5-sterren fietsprovincie. Bezoek leuke dorpjes, fiets langs het water of doe boodschappen op de fiets.

Ruime kampeerplaatsen

Iedere plaats is voorzien van 10 ampère, tv aansluiting, koud waterkraan en vuilwaterafvoer. Gemiddeld zijn de plaatsen door de ANWB vastgesteld op 120M².

15% korting

Profiteer nu van 15% korting op het ruimte voor rust arrangement. Voordelig genieten van de rust, ruimte en de natuur.

Op naar het oosten

Geniet van de natuur en vogels

Tijdens het kamperen in de maand april is er nog weinig drukte. Alle kinderen moeten door de weeks naar school dus kunt u genieten van de rust en natuur. Sommige momenten van de dag hoor je nauwelijks iets. Dat is echt een uniek gevoel. Met name in Salland, het gebied waar Camping Heino ligt, vindt u dit veel. Dit geeft u de mogelijkheid om te kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad of van uw werk. Even met elkaar zijn en en tijd doorbrengen. Ook het weer in april is aantrekkelijk om er lekker op uit te gaan.

Geniet van alles om u heen

Sta eens stil

Net als dat u op de camping wakker gefloten kunt worden door het gezang van vogels, hoort u dit ook buiten de camping. De natuur is zeer divers en rijk aan bossen, moerasgebieden en zandverstuivingen. Eén van de iconische natuurgebieden ‘de Sallandse Heuvelrug’ ligt op slechts 20 minuten rijden. De Lemelerberg ligt op 15 minuten rijden en is prachtig om te wandelen, fietsen of mountainbiken. Een heerlijke omgeving ook om er met de hond tussenuit te zijn. De biodiversiteit in Overijssel is erg hoog. Laat u inspireren door de rust en natuur. U kunt ook genieten van de vele streekproducten die verkocht worden. Er zijn meerdere kleine winkeltjes in de omgeving of u kunt zelfs georganiseerd picknicken en proeven van alle streekproducten.