Ribs and Blues Festival

Ieder jaar wordt er in Raalte het Ribs and Blues Festival georganiseerd. Wat begon als een klein feest is uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in Overijssel. Ieder jaar wordt het festival tijdens Pinksteren georganiseerd in Raalte. Drie dagen lang de allerbeste roots & blues, theater, spareribs, entertainment en een speciale sfeer. Daarbij krijgt u ook nog eens gratis toeging tot Ribs and Blues. Het festival is voor de 3e maal winnaar geworden van de European Blues Award Best Blues Festival.

Ribs and Blues

Het festival Ribs and Blues is een evenement dat veel extra elementen heeft toegevoegd aangezien het door de jaren heen gegroeid is. Al blijf het natuurlijk wel draaien om de Blues muziek en de spareribs. Ieder jaar wordt er ongeveer 4500 kilo spareribs verkocht. Onwijs veel, maar het is ook heerlijk. Er zijn vele verkooppunten om de ribs te halen. Daarnaast is er tegenwoordig ook veel ander eten te koop op het terrein. Voor 2019 zijn er al 9 klinkende namen bekend. Enkele van deze namen zijn My Baby, Laurence Jones, Blackberry Smoke, Tricklebolt, King King, Lil Jimmy Reed en nog veel meer goede Blues bands. Om de optredens van alle bands mee te pakken kunt u kamperen op Camping Heino tijdens Ribs and Blues.

Overnachten op Camping Heino

Tijdens het festival kunt u verblijven op Camping Heino. Raalte is het naastgelegen dorp dus Camping Heino is een ideale locatie. U bent snel op het terrein van Ribs and Blues, maar als u weg gaat komt u weer tot rust op de camping. Vanaf de camping kunt u binnendoor fietsen naar Raalte. Via een mooie natuurroute bent u in een half uur fietsen al op het festival aanwezig. Op de camping kunt u kamperen of een accommodatie huren. Op de camping kunt u ook fietsen huren. Deze kunt u huren voor alle drie de dagen van het festival. Op deze manier kunt u makkelijker door de drukte het festival bereiken.

Kidsaventureland

Al jaren is er niet allen Blues muziek voor de volwassenen, maar ook entertainment voor de kinderen. Vertier en attracties in alle soorten en maten. Van luchtkussens tot kabelbanen. U kunt het zo gek nog niet bedenken voor een Blues festival, maar het is aanwezig. Dus ook al bent u met kinderen op vakantie, kunt u altijd even langs gaan. Voor de kinderen zijn er zelfs speciale Kidsdollars gemaakt waarmee zij zelf hun eigen eten en drinken kunnen halen.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds