Boeken
t/m

  Restaurant De Remise

  Restuarant De Remise

  Uit eten bij familierestaurant De Remise!

  Of je nu alleen, met je partner, je gezin, een groep vrienden of collega’s uit eten gaat, in ons restaurant is plaats voor iedereen! Onze menukaart is gevarieerd. Er is een dagmenu, drie gangen verrassing menu en a la carte menu. Voor groepen kunnen we eventueel een speciaal menu samenstellen. Dit moet dan wel vooraf gereserveerd worden. Er is een groot terras waar u kan genieten bij mooi weer.
  Uit eten in Overijssel? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  Uit eten met kids

  Uit eten met kids? Kinderen zijn bij ons zeer welkom in ons kindvriendelijke restaurant. Op onze menukaart staan diverse kindergerechten, of wacht dacht u van zelf pizza bakken zoveel je wilt. Naast een grote speeltuin buiten, hebben wij ook een grote overdekte speeltuin, skelters en air trampoline voor uw kids. De kinderen hoeven zich dus nooit te vervelen! Dat is lekker ontspannen uit eten!

  Reserveren? bel 0572-393045 of 0572-391564

  Snackbar

  Op de camping is een snackbar aanwezig. Wij frituren met verantwoord plantaardig vet,  geschikt voor gluten vrij. De snackbar heeft een groot aanbod aan snacks, patat, afhaal menu’s. Verpakt ijs, softijs en milkshake.