Restaurant De Remise Camping Heino
t/m
Uitzicht op de speeltuin
Kwalitatief goede gerechten
Wij maken graag een praatje

Restaurant De Remise

Ons menu

In het buitengebied van Heino vindt u restaurant De Remise, onderdeel van Camping Heino. Voor een avondje heerlijk uit eten hoeft u de camping niet te verlaten. Maar ook zeker als u van buitenaf komt bent u van harte welkom. Kom naar De Remise en laat u verrassen in ons restaurant! Van onze gasten horen wij dat het restaurant van veel hogere kwaliteit is dan wat ze verwachten voor een camping. Wij serveren smaakvolle gerechten van hoge kwaliteit. De producten zijn altijd vers, van de streekslager en kruiden uit de eigen groentetuin.

Afhaalmenu Lunchkaart Dinerkaart

Openingstijden

  • Momenteel is ons restaurant gesloten tot 26 maart 2021.
  • In de de vakantieperiodes (het hoogseizoen, hemelvaart, pinksteren en de meivakantie) is de horeca op camping Heino geopend vanaf 12.00 uur. De keuken is in deze periode geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur;
  • De openingstijden in de juni- en september maand zijn van 16.00 uur op woensdag t/m zaterdag. Op zondag vanaf 10:00 uur.
  • In het voor- en naseizoen is het restaurant en de snackbar beperkt geopend. Alleen in het weekend is het restaurant en de snackbar geopend. Vrijdag vanaf 16:00, zaterdag (afhankelijk van het weer) vanaf 12:00 en zondag vanaf 10:00 uur.

Let op: bovenstaande openingstijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Reserveer een tafel

Het reserveren van een tafel kan via de website van De Remise of door te bellen naar 0572-393045. Momenteel zijn wij bezig met de website van De Remise. Zodra deze af is kunt u de link hier vinden.