Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Restaurant De Remise Beoordeling
Onze gasten geven ons een beoordeling van 95%
Boeken

Reserveren

t/m

Restaurant De Remise

Voorgerechten

Voorgerechten Koud

Stokbrood met kruidenboter                                                               4,95

Vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, en sausjes

Rundercarpaccio                                                                                       9,75

Mals rundvlees met geroosterde pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes, kappertjes, pesto, rucola salade, kaasvlokken en  balsamico stroop

Frisse pasta Salade                                                                              6,95

Pasta met zalm, bosui, gedroogde tomaatjes, paprika, pijnboompitten en heksenkaas

Frisse salade met geitenkaas                                                           6,25

Knapperige salade met gebakken geitenkaas en spek, fetakaas, olijven, walnoot, pijnboompitten tomaatjes,  huisgemaakte dressingen vers afgebakken brood

Voorgerechten Warm

Champignons in Knoflookroomsaus                                              5,75

Champignons gebakken in kruidenboter overgoten met een romige knoflook saus, bieslook en vers afgebakken brood

Nacho’s  met gesmolten kaas                                                             4,75

Nacho’s met tomaat, ui en gesmolten kaas uit de oven met een heerlijke guacamole en salsa saus

Soepen                                

Tomatensoep                                                                                                4,95

Romige tomatensoep met verse stukjes tomaat en een vleugje room, geserveerd met een vers afgebakken huisgemaakte soepstengel

Mosterdsoep                                                                                             4,95

met grove mosterd, afgemaakt met gebakken spekjes, lente ui en room, geserveerd met vers afgebakken huisgemaakte soepstengel

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Sallands Trots van de Ambachtelijke slager                             16,95

Een fors gepaneerde schnitzel met een rijke garnituur van champignons, ui en spekjes

Kip aan de spies                                                                                     15,95

Twee grote kip saté aan een spies, overgoten met satésaus en geserveerd met kroepoek

Sparerib van de Ambachtelijke slager                                        17,95

Een Bourgondisch gerecht, Sparerib die goed gekruid is geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus

Mix Plate(250 gram) van de Ambachtelijke slager               18,95

Biefstuk, varkenshaas, en kipfilet met huisgemaakte champignon roomsaus

Surf en Turf                                                                                         17,95

Kogelbiefstukje met rode wijn saus en garnalen in knoflook boter

 Drie gangen menu van de kok                                                     26,95

Visgerechten

Vis van het seizoen                                                                           17,95

Met een huisgemaakte bijpassende saus

Garnalen in milde Chiliroomsaus                                              16,95

Gebakken garnalen, afgeblust met sherry in een zoete chilisaus, met créme fraiche, knoflook en bieslook

Groenten gerecht (Vegetarisch)

Laat u verrassen door een creatief gerecht van de chef-kok            15,95           

                                                                          

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, warme groente en salade.

Heeft u een allergie ? meld het ons.


 

 

 

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl