Restaurant De Remise Camping Heino
t/m
Uitzicht op de speeltuin
Kwalitatief goede gerechten
Wij maken graag een praatje

Restaurant De Remise

Ons menu

In het buitengebied van Heino vindt u restaurant De Remise, onderdeel van Camping Heino. Voor een avondje heerlijk uit eten hoeft u de camping niet te verlaten. Maar ook zeker als u van buitenaf komt bent u van harte welkom. Kom naar De Remise en laat u verrassen in ons restaurant! Van onze gasten horen wij dat het restaurant van veel hogere kwaliteit is dan wat ze verwachten voor een camping. Wij serveren smaakvolle gerechten van hoge kwaliteit. De producten zijn altijd vers, van de streekslager en kruiden uit de eigen groentetuin.

Openingstijden

In de periode van 1 oktober tot 1 april is de Remise gesloten. Vanaf april bent u weer van harte welkom in ons restaurant.

  • In de de vakantieperiodes (het hoogseizoen, hemelvaart, Pinksteren en de meivakantie) is de horeca op camping Heino geopend vanaf 12.00 uur. De keuken is in deze periode dagelijks (maandag – vrijdag) geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag van 11.00 uur – 20.00 uur;
  • De openingstijden in de juni- en september maand zijn van 16.00 uur op woensdag t/m zaterdag. Op zondag vanaf 12:00 uur.
  • In het voor- en naseizoen is het restaurant en de snackbar beperkt geopend. Alleen in het weekend is het restaurant en de snackbar geopend. Vrijdag vanaf 16:00, zaterdag en zondag (afhankelijk van het weer) vanaf 12:00 uur.

Let op: bovenstaande openingstijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds