Boeken
t/m
  • A la carte kaart
  • Uitgebreid uit eten
  • Kindvriendelijk

Restaurant De Remise

Restaurant De Remise

Corona maatregelen en aanpassingen

Het is verplicht om binnen in het restaurant een tafel te reserveren. Dit kunt u doen door op de website van De Remise te reserveren of ons te bellen of mailen.

Afhaalmenu Lunchkaart Dinerkaart

In het buitengebied van Heino vindt u restaurant De Remise, onderdeel van Camping Heino. Voor een avondje heerlijk uit eten hoeft u de camping niet te verlaten. Maar ook zeker als u van buitenaf komt bent u van harte welkom. Kom naar De Remise en laat u verrassen in ons restaurant! Van onze gasten horen wij dat het restaurant van veel hogere kwaliteit is dan wat ze verwachten voor een camping. Wij serveren smaakvolle gerechten van hoge kwaliteit. De producten zijn altijd vers, van de streekslager en kruiden uit de eigen groentetuin.

Ons menu

Bij De Remise kunt u uitgebreid a la carte eten voor een goede prijs. Iedere dag worden de gerechten met veel plezier voor u bereidt. De hele dag kunt u terecht in ons gezellige restaurant of op het terras. Natuurlijk zijn wij ook geopend voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak.

Afhaalmenu Lunchkaart Dinerkaart

Openingstijden van De Remise op camping Heino

  • Momenteel is ons restaurant gesloten tot 26 maart 2021.
  • In de de vakantieperiodes (het hoogseizoen, hemelvaart, pinksteren en de meivakantie) is de horeca op camping Heino geopend vanaf 12.00 uur. De keuken is in deze periode geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur;
  • De openingstijden in de juni- en september maand zijn van 16.00 uur op woensdag t/m zaterdag. Op zondag vanaf 10:00 uur.
  • In het voor- en naseizoen is het restaurant en de snackbar beperkt geopend. Alleen in het weekend is het restaurant en de snackbar geopend. Vrijdag vanaf 16:00, zaterdag (afhankelijk van het weer) vanaf 12:00 en zondag vanaf 10:00 uur.

Let op: bovenstaande openingstijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Reserveren?

Wilt u reserveren? Dat kan door hier te klikken of door te bellen naar 0572-393045.

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Deze kunt u via de mail of telefonisch ook altijd aanvragen. Lees hier meer!

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opHebben heerlijk gegeten in het restaurant "de Remise". Kwaliteit en verzorging doet niet onder voor gerenomeerde restaurants. Compliment Birgit. - Jan en Kitty - Gegeten met partner