Boeken
t/m
  • A la carte kaart
  • Uitgebreid uit eten
  • Kindvriendelijk

Restaurant De Remise

In het buitengebied vindt u Camping Heino met restaurant De Remise. Voor een avondje heerlijk uit eten hoeft u niet de camping te verlaten. Kom naar De Remise en laat u verrassen in ons restaurant!

In de vakantieperiodes is het restaurant vanaf 12:00 geopend. U kunt ’s middags heerlijk lunchen of borrelen op het terras of in het restaurant. Vanaf 17:00 kunt u dineren. Wij hebben een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten! Op het culinaire vlak biedt onze zaal/restaurant De Remise voor ieder wat wils! U kunt een dagmenu tot een uitgebreid drie gangen verrassing menu kiezen! Wat dacht u van zelf pizza bakken? Erg leuk en lekker met de kinderen. Zoveel eten als u wilt en beleggen met wat u zelf lekker vindt. De Remise heeft een gezellig terras. Vanuit het terras kijkt u op de speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven. Door de gezellige sfeer is een drankje op ons terras zeker de moeite waard!

Ons menu

Bij De Remise kunt u uitgebreid a la carte eten voor een goede prijs. Iedere dag worden de gerechten met veel plezier voor u bereidt. De hele dag kunt u terecht in ons gezellige restaurant of op het terras. Natuurlijk zijn wij ook geopend voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak.

U kunt van 12:00 tot 16:30 bij ons terecht om te genieten van onze Lunchkaart.

Van 16:30 tot 20:00 is onze keuken geopend om gebruik te maken van onze Dinerkaart.

Openingstijden van De Remise op camping Heino

  • In de de vakantieperiodes (het hoogseizoen, hemelvaart, pinksteren en de meivakantie) is de horeca op camping Heino geopend vanaf 12.00 uur. De keuken is in deze periode geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur;
  • In het voor- en naseizoen is het restaurant en de snackbar beperkt geopend. De openingstijden zijn van 16.00 uur;
  • Van 1 oktober tot eind maart is ons restaurant gesloten.

Let op: bovenstaande openingstijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Wilt u reserveren? Dat kan door hier te klikken of door te bellen naar 0572-393045

 

 

 

Hebben heerlijk gegeten in het restaurant "de Remise". Kwaliteit en verzorging doet niet onder voor gerenomeerde restaurants. Compliment Birgit. - Jan en Kitty -