Boeken
t/m

Reis tips

Altijd handig als je reis tips voor de vakantie door neemt. Dan kan je met een gerust gevoel op weggaan

Reis tips, ach waarvoor zou je ze nodig hebben. Je weet toch uit ervaring wel wat je mee moet nemen met vakantie. Maar als u eenmaal de reis tips hebt gehanteerd wilt u niet meer zonder.

Steeds meer bedrijven geven een folder mee met reis tips voor hun gasten. Het gaat van de meest simpele reis tips tot de tips waar je zelf niet aan zou denken of wat voor dat land of gebied specifiek is. Er staan in de reis tips veel informatie over het gebied, over de reisverzekering die je af kunt sluiten voor de vakantie. Wat dacht u van de annuleringsverzekering ook niet onbelangrijk. Hoe laat u op de camping aan mag komen en hoe laat u er weer moet vertrekken. Welke reis documenten heeft u nodig als u aankomt. Moet u zich legitimeren. Deze belangrijke papieren mag u niet vergeten, anders heeft u wel een probleem.

Algemene voorwaarden staan ook in de reis tips. Zeker niet onbelangrijk om deze goed door te lezen. Dan komt u niet voor onverwachte dingen te staan. Het raadplegen van een tand(arts). Waar kunnen we de apotheek en eventueel een dieren arts vinden.

Verder zit er in de reis tips een lijst die u kan afvinken, met meer de gewone dingen zoals kleding, tandenborstel enz. Maar ben je daar iets van vergeten is er altijd wel een winkel waar u dit kan kopen. Maar als u gewoon de reis tips naloopt bent u verzekerd van een super vakantie.