Toon en milonne hard aan werk - Solliciteren - Receptie werk - werken op Camping Heino
t/m

Recreatiestage – medewerker animatie

Stage recreatie/animatie

Ben jij een echte teamplayer en werk je graag met kinderen? Dan is een recreatiestage bij Camping Heino echt iets voor jou! In ons recreatieteam werk je altijd met meerdere mensen samen. Op basis van de drukte staan jullie altijd met een team van 2-4 personen. Tijdens je recreatiestage het hoogseizoen is er op de camping 6 dagen animatie waarvan je 5 dagen werkt en één dag vrij bent. Zondag zijn jullie altijd met het hele team vrij, dus in totaal heb je 2 vrije dagen. De doelgroep van de activiteiten zijn voornamelijk kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud.

Hoe ziet je dag eruit?

In de ochtend start je de dag met knutselen. De kinderen worden tijdens de ophaalparade bij de caravan opgehaald om met jullie, het animatieteam, te knutselen. Iedere dag knutselen jullie iets anders, afhankelijk van het weer is dit binnen of buiten. Om 14:00 is er een sport en spel activiteiten die jullie organiseren voor de kinderen en 16:00 is er een kleine activiteit zoals stoepkrijten, stoelendans of op de airtrampoline springen. Daarna kunnen jullie zelf jullie eten verzorgen en om 18:30 gaat Herby de trein over de camping. Jullie gaan mee in Herby. Na Herby worden alle kinderen afgezet voor het theater. Jullie zijn vrij in het verzinnen van onderwerpen voor het theater. Na het theater is er om 20:00 altijd nog een avondactiviteit. Deze activiteiten zijn erg uiteenlopen van klimmen en marshmallows bakken tot bingo of beachvolleybal.

Je kunt ervoor kiezen om de ene dag te gaan knutselen en bijvoorbeeld niet de avondactiviteit te doen en de andere dag doe je het juist andersom. Tijdens je recreatiestage binnen het animatieteam is het mogelijk om op de camping te verblijven. Je verblijft met het hele team in een stacaravan en zorgt samen voor het eten etc. Als je vrij bent kun je je dus altijd even terug trekken op jullie eigen plekje. Er is een fiets beschikbaar om boodschappen te doen of in je vrije tijd eropuit te gaan.

Wanneer je stage loopt binnen ons bedrijf krijg je van tevoren een trainingsweekend aangeboden bij animatie leerbedrijf WAU! en daaruit zal blijken of je de geschikte kandidaat bent voor ons team.

Dagelijkse werkzaamheden

 • Knutselen
 • Sport en spel
 • Theater spelen
 • Mee in Herby de dromentrein
 • Verzorgen van avondactiviteiten
 • Foto’s maken tijdens de activiteiten

Pas jij binnen het plaatje?

 • Minimaal niveau 3 MBO
 • Enthousiast
 • Passie voor werken met kinderen
 • Gevoel voor humor
 • Creatief
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen binnen een gezellig team. Je leert veel zelfstandig en oplossingsgericht te werken. Daarnaast heb je veel verantwoordelijkheid over de kinderen tijdens de activiteiten.

Ben je geïnteresseerd neem contact op met:
mevrouw B. van der Burg bvanderburg@campingheino.nl of 0572-391564

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds