Recreatieplas Overijssel
t/m

Recreatieplas in Overijssel

Buiten zwemmen in de zomer is heerlijk. De warme zonnestralen die u weer opwarmen als u het water uit komt. Relaxen op de handdoek op het zand. Toch een klein beetje een strandvakantie gevoel in Nederland. Dat ervaart u bij onze recreatieplas in Overijssel. Bij een strandvakantie hoort natuurlijk mooi weer. Helaas kunnen we dit niet garanderen maar de afgelopen jaren is het ook in Nederland goed vertoeven. Dus blaas je strandbal en luchtbedje maar op om richting de recreatieplas te lopen!

Zwemmen in de recreatieplas

Om de twee weken wordt de recreatieplas gecontroleerd en gemeten door de provincie Overijssel. Zelfs met het warme weer blijft de recreatieplas goed en veilig om in te zwemmen. Zo kunt u de kinderen met een gerust hart laten spelen. In de plas zit een watersproeier om het water in beweging te houden zodat het schoon blijft. Maar ook de kinderen vinden dit natuurlijk leuk om mee te spelen. Terwijl u heerlijk geniet van de zon of een goed boek kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken. Rennen over het zand en zandkastelen bouwen, overgooien met een bal in het water, drijven op een luchtbedje en nog veel meer!

Klimmen en marshmallows bakken

In de vakantieperiodes is de recreatieplas nog leuker! Overdag kunt u hier dan zwemmen en relaxen maar op maandagavond is er klimmen en marshmallows bakken. Er staat namelijk een klimtoren van 8 meter hoog. Kijk goed in het animatieprogramma om niets te missen. Onder professionele begeleiding kunnen u en de kinderen naar boven klimmen waar u een prachtig uitzicht heeft over de camping en de omgeving. Een onvergetelijke ervaring voor de kids! Er zijn twee niveau’s om te beklimmen. Naast het klimmen worden er boven een brand bak ook marshmallows gebakken. Bak ze totdat ze lekker smeuïg en een beetje bruin zijn en haal dan bij het team van de recreatie een koekje op om de marshmallow tussen te doen. Smullen maar!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds