Receptie Camping Heino
t/m
Familiebedrijf
Aangepaste boekingsvoorwaarden
Persoonlijke aandacht

U kunt met alles terecht bij de receptie

We helpen u graag!

Heeft u vragen? Zin in een gezellig praatje? Wilt u iets laten weten? Het hele seizoen staat ons enthousiaste receptieteam voor u klaar. Bij aankomst wordt u vriendelijk ontvangen. Wij streven er altijd naar dat dit het hele verblijf zo zal zijn. U kunt altijd lang komen met vragen, opmerkingen en tips.

Wat is er te doen in de omgeving?

Mocht u willen weten wat u in de omgeving allemaal kunt doen, dan helpen wij u daar graag bij. Wij verstrekken folders over leuke activiteiten. Verder liggen er mappen met tips in de omgeving, fiets- en wandelroutes. Als u specifieke informatie zoekt helpen wij daar ook graag bij.

Voordelige entreekaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn, een routekaart van de omgeving of fietsverhuur kunt u bij ons terecht.

EHBO

Het centrale punt voor EHBO bevindt zich bij de receptie. Hier zijn EHBO kisten aanwezig en mensen die EHBO hebben. De AED hangt aan de linker kant van de receptie op de verhoging. Wanneer u voor de deur staat loopt u naar links om de hoek en dan zie u hem vanzelf hangen. Bel het receptienummer in nood. Voor andere EHBO gevallen kunt u ook altijd bij het restaurant terecht. Hier zijn meerdere collega’s met EHBO aanwezig.

Kom gezellig langs op de receptie

Stel uw vragen of maak een praatje

Heeft u vragen? Zin in een gezellig praatje? Wilt u iets laten weten? Het hele seizoen staat ons enthousiaste receptieteam voor u klaar. Het team bestaat uit de eigenaar Toon, collega Margreet en zoon Roy. U kunt altijd langs komen met vragen, opmerkingen en tips. Graag zelfs.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds