Pretparken Overijssel dichtbij Camping Heino
t/m
Zeer kindvriendelijk
In- en outdoorfaciliteiten
Kaarten voor Hellendoorn met korting

Pretparken

Vertier voor jong en oud

Overijssel zit boordevol vertier. In Overijssel zijn er vier grote pretparken: Dinoland Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen en De Waarbeek. Avonturenpark Hellendoorn en Dinoland Zwolle liggen erg dichtbij. Beide pretparken liggen op slechts 20 minuten rijden met de auto.

Dinoland

Het avontuurlijkste dinopark van Nederland

Dinoland is het avontuurlijkste dinopark van Nederland. Vanaf 30 maart kunt u meer dan 100 dinosaurussen bezichtigen en allerlei activiteiten doen! Ga terug in de tijd van de dinosaurussen. Dinoland is vooral leuk voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Er is een buiten- en binnenspeeltuin, minigolf, lasergamen, klimwand, survival parcours, maar bovenal zijn er veel dino’s te bewonderen tijdens de T-rexpeditie.  Ook het Paleolab is heel interessant met goud zoeken, fossielen zeven en dino’s knutselen.

Avonturenpark Hellendoorn

Een pretpark voor jong en oud

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark voor jong en oud. Er zijn drie grote achtbanen. Eén achtbaan zelfs onder de grond, of gaat u liever over de kop? Met het warme weer zijn vooral de vele waterattracties erg populair. Ga mee in de ronde bootjes of roetsj snel van de wildwaterval naar beneden. Er is zelfs een Aquaventura Slidepark. Dit is een groot waterpark vol gave glijbanen en water speelattributen. Voor de jonge kinderen is er Dreumesland. Hier zijn alle attracties geschikt voor de kleine avonturiers tot 120 cm. Daarnaast zijn er nog vele shows en evenementen.

Attractiepark Slagharen

Een dag vol Wild West avonturen in attractiepark Slagharen

Bij attractiepark Slagharen voelt het net alsof u een dag weg bent in het Wilde Westen. Als cowboy of indiaan beleeft u geweldige avonturen in meer dan dertig spannende attracties en bij schitterende shows. Er zijn meerdere achtbanen, waterattracties, maar ook adembenemende shows, 4D-films en leuke parades. Op het park is ook een groot waterpark aanwezig in Mexicaanse sferen. Er is een zwembad, twee sprayparken, twee waterspeelplaatsen en een bubbelbad. Dus plezier gegarandeerd.

Attractiepark de Waarbeek

All-inclusive Spelen, Eten en Drinken!

Attractiepark de Waarbeek in Hardenberg is een park die zich vooral richt op jonge kinderen. Er zijn vele attracties waarin de kinderen zich de hele dag vermaken zoals de zweefbaan, mini botsauto’s, bootje varen, waterfietsen, reuzenrad en nog veel meer. Als afsluiten kunt u een heerlijke pannenkoek eten met het hele gezin!

Korte rijafstand

Avonturenpark Hellendoorn en Dinoland liggen op 20 minuten rijafstand van de camping.

Educatief

In Dinoland kun je als echte paleontoloog aan de slag. Wat dacht je van goud zoeken, fossielen zeven of geodes kraken.

In- en outdoor

Een dag iets minder weer? De meeste parken hebben zowel indoor als outdoor faciliteiten.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds