Pomptoertocht pompdagen Heino
t/m

Pomptoertocht Heino

Pomptoertocht Heino is een jaarlijks terug kerend evenement bij de pompdagen in de feestweek van Heino. De derde week van augustus staat het hele dorp op z’n kop. Op de zondag is de pomptoertocht de afsluiting van de feestweek. Het is een hele happening. Vooral voor autoliefhebbers is het een heerlijke dag. Bent u ook auto liefhebber of kijkt u graag naar verschillende soorten voertuigen? Boek dan uw vakantie tijdens de pompdagen op Camping Heino

Pomptoertocht in Heino

De pomptoertocht Heino is op zondag morgen van de pompdagen. Ieder die mee wil doen aan de pomptoertocht Heino moet zich vooraf inschrijven. Op de dag zelf is er nog plaats voor de laatste mensen die mee willen doen aan de pomptoertocht in Heino. Alle auto’s, brommers, solexen, vrachtauto’s en trekkers verzamelen zich op de parkeerplaats bij Camping Heino. Ieder kan bij de Remise zijn inschrijfformulieren halen. Hier krijgt u ook eten en drinken mee en doet u het bordje van pomptoertocht Heino op de auto. Bij de parkeerplaatsen van Camping Heino kunt u koffie/thee kopen.  Om 11.00 uur gaan de eerste voertuigen vertrekken. Er is veel bekijks bij de pomptoertocht Heino.

Hoe verloopt de route?

Men gaat over de camping naar de achter uitgang, en vervolgt daar de route. U zou dus zelfs vanaf uw kampeerplek de oude voertuigen voorbij zien komen. Of pak gerust uw stoel om die langs het pad te zetten. De stoet voertuigen komt een aantal uren later uit in de kom van het dorp. Vele mensen staan klaar om de rijders van de pomptoertocht Heino te verwelkomen en toe te juichen.

Ook mee doen met dit evenement en u komt van ver? Boek dan bij Camping Heino een weekendje kamperen!

Welke activiteiten worden er zoal gedaan om ieder te vermaken?

Op de woensdag begint het spektakel met kermis. Die vindt plaats midden in het dorp. De kermis staat er tot en met zondag. Daar omheen zijn de cafés een belangrijke spil. Hier wordt veel live muziek gespeeld of er is een DJ. Er is een tuin wat het Hof van Rakhorst wordt genoemd, hier is overdags en in de avond een vol programma. Er is markt, verkoop van ambachtelijke spullen, zeskamp, kindermorgen, stoelendans, hardlopen, dagje old Heino, Heino moet een liedje zingen en de pomptoertocht Heino.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds