Pomptoertocht pompdagen Heino
t/m

pompdagen Heino

De pompdagen Heino wie kent ze niet. Een geweldige feestweek met vele activiteiten!

 

De pompdagen Heino is alom bekend. Rondom de dorpen in Heino kent iedereen de pompdagen Heino. Er is zelfs een lied met de naam pompdagen Heino. Vorig jaar is het lied nieuw leven ingeblazen en nu is het niet meer weg te denken bij de pompdagen Heino.

In Augustus staat het hele dorp op z’n kop. Het centrum van het dorp is afgezet voor verkeer. En op zaterdag is de AH gesloten. De pompdagen Heino start op woensdagmiddag en eindigt op zondag avond 18.00 uur.

Als vreemde zal u zeggen wat word er dan gedaan bij de pompdagen Heino. Er is iedere dag kermis voor jong en oud. Van schiettent, botsauto’s, zweefmolen en natuurlijk de suikerspinnen. Verder kunt u op de pompdagen Heino mode show verwachten, een veiling van oude spullen. Hardloop wedstrijd, stoelendans, een dagje Old Heino, zeskamp, en een kindermorgen.

‘S avonds barst het feest los, doordat er bij pompdagen Heino overal in het dorp live muziek is of een dj die muziek draait. Hier komt erg veel plubliek op af. Veel mensen in de leeftijd van 15 tot 70 jaar. Het hele dorp loopt uit. De pompdagen Heino is ook een soort van reünie. Vele oud Heinoers komen naar de pompdagen. Lekker bijpraten hoe het met iedereen is.

bij de pompdagen Heino is een route langs de straten. Daarvan zijn er een aantal versiert. Deze versierde route looft ieder jaar een prijs uit voor de mooist versierde straat. Dan moet u denken aan de mooiste lantaarns tot aan bloemstukken bij ieder huis. Of van mozaik tegeltjes in de tuin met een opschrift.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds