Hemelvaart en Pinksteren
t/m
Ruime plaatsen
Animatieprogramma
Overdekt zwembad
Erg mooie en schone camping,er is voor de kinderen genoeg te doen,en als ouders kun je lekker uitrusten - Edwin - gezin met jongeren kinderen

Kamperen of accommodatie huren tijdens Pinksteren

Een lang weekend ertussenuit

Pinksteren is een korte vakantie en vaak heeft iedereen in het gezin vrij. In 2022 is het Pinksterweekend van vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni. Tijd dus om er op uit te trekken. U kunt kamperen of een luxe accommodatie huren op Camping Heino. Kamperen op een geweldige camping met grote velden en speeltoestellen voor de kinderen. Camping Heino is vooral gericht op kinderen tot en met 12 jaar.

Tijdens Pinksteren hebben wij een actief animatieteam die de hele dag vele leuke activiteiten onderneemt. In de ochtend worden de kinderen opgehaald bij de tent om knutselen. ’s Middags worden er spellen gedaan en in de avond rijdt Herby, de dromentrein, alle kinderen naar het theater. Vaak is er ’s avonds na het theater ook nog een activiteit.

Kamperen tijdens Pinksteren kan al voor slechts € 165,00 op basis van het hele gezin (wonend op 1 adres). Een accommodatie huren kan natuurlijk ook. De prijzen en beschikbaarheid voor het huren van een accommodatie vindt u hieronder. Ook voor kampeerplaatsen

Prijzen en beschikbaarheid Pinksteren

Uitgelichte faciliteiten

Pinksteren recreatie Camping Heino

Animatie

faciliteiten - overdekte speeltuin - spelen - kinderen - Camping Heino

Overdekte speeltuin

Pinksteren Restaurant De Remise Camping Heino

Restaurant

faciliteiten - overdekte speeltuin - spelen - kinderen - Camping Heino

Bekijk al onze faciliteiten

Kamperen tijdens Pinksteren

Kamperen in Overijssel. Tijdens Pinksteren doet u dit op comfort plus plaatsen bij Camping Heino. De plaatsen zijn erg ruim opgezet net zoals de velden. De plaatsen zijn door de ANWB vastgesteld om gemiddeld 120 m² per plaats. Op bijna ieder veld is een speeltoestel voor de kinderen aanwezig. Zo kunnen de kinderen en u optimaal genieten van de vakantie. Ieder plaats is voorzien van 10 ampère, tv aansluiting, waterkraan en rioolafvoer.

 

Ruime kampeerplaatsen

Iedere plaats is voorzien van 10 ampere, tv aansluiting, koud waterkraan en vuilwaterafvoer. Gemiddeld zijn de plaatsen door de ANWB vastgesteld op 120M².

comfortabele accommodaties

Onze ruime accommodaties hebben een eigen tuin of terras. Geniet van het buitenleven op de camping met alle gemakken van thuis.

Omgeving

Voor jong en oud is er veel te zien en te doen. Fietsen, Hanzesteden bezoeken, bootje varen, dagje pretpark, naar één van de natuurgebieden en nog veel meer.

Accommodatie huren tijdens Pinksteren

Een lang weekend ertussenuit. Onze ruime accommodaties bieden veel comfort. Ze beschikken over een eigen tuin of terras om van het buitenleven op de camping te genieten. Het buitenleven en de gezelligheid geven het echte campinggevoel. Alle gemakken van thuis vindt u ook in onze accommodaties. Geen zin in de afwas? Onze chalets beschikken over een vaatwasser. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van al onze faciliteiten.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds