Ons doel is uw thuisgevoel – fam van der Burg

Boeken
t/m

Pinksteren

Lekker weg met het pinksterweekend

Boek nu Pinksteren voor maar 145,00

Het is een korte vakantie maar voelt als lekker lang weg. Kamperen of een luxe chalet. Maar ook een stacaravan of trekkershuisje zijn te boeken. Het is allemaal mogelijk bij Camping Heino. Kamperen op een geweldige camping met grote velden en speeltoestellen voor de kinderen. Vooral de kinderen tot twaalf jaar kunnen op Camping Heino terecht.

Voordelen voor het weekend van Pinksteren!

Kamperen of huren tegen een aantrekkelijk tarief. U heeft snel geboekt per telefoon of online. Met Pinksteren bieden wij een uitgebreid recreatie programma aan met vele leuke activiteiten.

Er zijn verschillende modellen chalets, stacaravan en een kampeerlodge ( 4 en5 personen ) of trekkershuisjes

Faciliteiten van Camping Heino

  • Overdekt zwembad met lange waterglijbaan, apart kleuter- en peuterbadje
  • Overdekte speeltuin
  • Beachvolleybal veld
  • Jeu de boules banen
  • kleine natuurvijver met zandstrandje er om heen
  • verschillende outdoor activiteiten te huren

Kunnen we uit eten op de camping?

Uit eten kan zeker ook tijdens het Pinksterweekend bij De Remise. Het restaurant waar u heerlijk kan eten. Ook kunt u op ons terras eten. De kinderen kunnen tussen het eten door zo de speeltuin in. U kunt vanaf het terras een oogje in het zeil houden. Wij serveren a lá carte menu, verrassing menu, dagmenu. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Daar is ook een menu kaart voor. Voor zowel de hele kleine kinderen als de iets oudere.  U kunt ook pizza’s bestellen en afhalen zodat u die bij de caravan of chalet kunt opeten. U kunt bij ons ook pizza’s bakken. Zoveel u wilt en beleggen met wat u lekker vindt. Voor de kinderen is dit geweldig. Alles zelf doen en daarna zelf opeten. U zult verbaasd zijn hoeveel er gegeten wordt. Als u snel iets wilt eten kunt u bij de snackbar terecht.

 

Erg mooie en schone camping,er is voor de kinderen genoeg te doen,en als ouders kun je lekker uitrusten - Edwin -
Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl