Pinkster weekend

Een pinkster weekend weg in Overijssel dan komt u naar Camping Heino

Voor u het weet is het weer zover. Zal u denken waar gaan we met het pinkster weekend naar toe. Gezellig op de camping. Even weg van de sleur van alle dag. Het zijn net genoeg dagen met het pinkster weekend dat u weer helemaal op adem kan komen.

Er is een goed arrangement dat u kan boeken!

Een pinkster weekend arrangement inclusief: 2 personen, t.v. signaal, kampeermiddel, bijzettent, elektra, 10 ampère stroom, toeslag overheidsheffing, animatie door een professioneel team van medewerkers, zwemmen in het overdekte zwembad, of kleine natuurplas.

Wat gaat het recreatie team doen?

Het recreatie team gaat iedere morgen knutselen om tien uur. Vooraf natuurlijk even rekken en strekken op de muziek. Dan is iedereen goed wakker met het pinkster weekend. Om twee uur start is er kinderbingo op zaterdag, en met de avond bingo voor de volwassenen. U kunt natuurlijk mooie prijzen winnen. In het pinkster weekend staat op de  zondag middag staat er levend statergo gepland, en om acht uur in de avond gaan we broodjes bakken voor iedereen die dat leuk vind. Boven een echt vuurtje met een stok met zilver folie en brooddeeg eraan. Er is gratis ranja. Voor de waaghalzen onder ons kan er geklommen worden op de klimtoren van de camping.

Eten op de camping is geen enkel probleem

In restaurant De Remise kunt u terecht om te eten, reserveren vooraf wel gewenst. Bij mooi weer kunt u op het terras eten. Als de kinderen dan in de speeltuin spelen kunt u die zo in de gaten houden. De eigenaresse van de camping is kok. Zij zal zeker zorgen dat u lekker en genoeg te eten krijgt. geserveerd door een vriendelijke bediening. Zo wordt het pinkster weekend lekker relax voor u.

Nieuwsgierig geworden, bel ons even en u krijgt alle informatie direct te horen! 0572-391564

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds