Boeken
t/m

  Personeelsuitje

  Personeelsuitje in Overijssel bij de Remise van Camping Heino, dat klinkt gezellig!

  Op zoek naar Personeelsuitje. Dan zit u goed bij de Remise. Wist u dat u in Overijssel een gezellig personeelsuitje kunt doen. Bij de Remise kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een personeelsuitje. Wat dacht u van klootschieten, pool XL, jeu de boules, wand klimmen, handboogschieten, Laddergolf, kompastocht, en huifkartochten. Het is allemaal mogelijk voor uw personeelsuitje.

  Er zijn bij de Remise arrangementen mogelijk die uw personeelsuitje tot een compleet plaatje maken. Wat dacht u van een 4 uur durend arrangement waarbij u start met koffie/thee, daarna een activiteit die u kunt kiezen, en vervolgens eten en drinken naar keuze. Voor uw personeelsuitje kunt u kiezen uit een buffet, zowel warm als koud. Barbecue, hapjes buffet, stamppot, chinees buffet, gourmetten of pizza’s bakken.

  U kunt de kinderen meebrengen. Deze kunnen naar harte lust in de speeltuin spelen, of zwemmen. Bij een personeelsuitje bij de Remise kunt u kiezen om de drankjes bij de bar af te halen, of dat u de bediening de drankjes laat serveren.

  Er is voldoende parkeergelegenheid om uw auto te parkeren. Dit hoeft geen belemmering te zijn voor u personeelsuitje. De Remise beschikt over een groot terras wat grenst aan de speeltuin, zwembad, en jeu de boles baan. U kunt de kinderen die meekomen goed in de gaten houden. U geniet lekker van een drankje en hapje. Zo zorgt De Remise dat u terug kan kijken op een geweldig personeelsuitje.