Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • 5% vroegboekkorting
  • Binnenzwembad

Pasen boeken

Vakantie met Pasen in Overijssel

Al onze chalets zijn volgeboekt met Pasen. Wel hebben wij nog de kampeerlodge en enkele stacaravans vrij. Daarnaast hebben wij ook nog trekkershuisjes beschikbaar. Naast het huren van een accommodatie tijdens Pasen bij Camping Heino kunt u ook komen kamperen. Van 18 april tot 22 april hebben wij een Paasarrangement. Momenteel ontvangt u 10% korting op het Paasarrangement kamperen.

Stacaravan boeken Paasarrangement

Kampeerlodge boeken Paasarrangement

Paasarrangement kamperen

Volop plezier tijdens Pasen

Tijdens Pasen is er vier dagen lang animatie voor de kinderen. Er worden vele activiteiten georganiseerd die te maken hebben met Pasen zoals Paaseieren zoeken, Paasbingo voor volwassenen, Paasbrunch en vele knutsels die te maken hebben met Pasen. Bekijk hier alvast het recreatieprogramma met Pasen. Op éérste paasdag wordt in Heino een groot Paasvuur aangestoken. Dit is voor iedereen toegankelijk en een hele belevenis.

Brunchen met de hele familie

Even echt tijd voor elkaar als iedereen vrij is. Pasen is weer het eerste lange weekend in het jaar waarin bijna iedereen vrij is van werk en school. Een leuke activiteit om te ondernemen voor jong en oud is de Paasbrunch in De Remise. Van 11:00 – 14:00 kunt u brunchen in het restaurant. Het menu kunt u hier vast bekijken. Na of voor de brunch kunnen de kinderen zich uitleven op de camping. Een duik nemen in het zwembad of spelen in één van de speeltuinen. Reserveer op tijd want de brunch zit bijna vol. Wij hebben nu ook de mogelijkheid om tweede Paasdag te brunchen (onder voorbehoud). Als er genoeg opgave zijn is er ook tweede Paasdag een brunch met hetzelfde menu als eerste Paasdag.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen