Boeken
t/m
  • Uitgebreid buffet
  • Voordelige prijs
  • Zwemmen en spelen inclusief

Paasbrunch

Paasbrunch in Overijssel met de hele familie

Ieder jaar is Pasen weer de start van het camping seizoen. De eerste vakantieperiode voor de hele familie. Vaak vinden mensen het ook een heerlijk tijd om samen door te brengen. Lekker wandelen bij mooi weer, samen eten en leuke activiteiten ondernemen. Ideaal om dat te doen op Camping Heino. Voordelig boekt u al een lang weekend op de camping. Met de hele familie kunt u genieten van alle faciliteiten, de leuke activiteiten en bovenal het heerlijke eten. Maar ook als u niet op de camping staat bent u altijd welkom om te komen eten of aan te schuiven bij de paasbrunch.

Bekijk het menu van de Paasbrunch

Paasbrunch op Camping Heino

1e en 2e paasdag hebben wij in De Remise een uitgebreide brunch van 11:00-14:00. Bestaande uit een groot assortiment van broodjes, verschillende soorten beleg als vleeswaren, kaas, vis en zoetig beleg. Daarnaast kunt u pakken van de vele salades op het buffet. Naast het koude buffet is er ook een warm buffet. Een heerlijke rijk gevulde soep en pasta pesto. Natuurlijk kan roerei met spek niet ontbreken. Verder zijn er kroketten, poffertjes, aardappeltjes en meer. Tot slot is er een dessertbuffet met ijs, soesjes, yoghurt, kwart en kwarktaart. Naast het eten kunt u ook onbeperkt koffie, thee, melk, jus jus d’orange en ranja pakken.

Zwemmen en spelen

Na de brunch kunnen de kinderen heerlijk spelen op de speeltuin en een duik nemen in het overdekte zwembad van Camping Heino. Ook als u niet op de camping staat maar van buitenaf komt mag u gebruik maken van onze faciliteiten. Dit maakt de brunch voor de kinderen extra leuk. Het is op deze manier ook een keer iets anders dan normaal. Dus vergeet de tas met bikini’s en zwembroeken niet mee te nemen!

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen