Kamperen in augustus
t/m
Altijd droog spelen
Spelen in de schaduw
300 M² aan speelplezier

Unieke speeltuin

Speelplezier bij alle weersomstandigheden

Een unieke speeltuin kunt u het wel noemen. De overdekte speeltuin op Camping Heino geeft de kinderen de mogelijkheid om altijd te kunnen spelen. Klimmen, klauteren en rennen. Al hun energie kunnen ze kwijt. Hoe snel kunnen ze door het speeltoestelparcours? Blijven ze in evenwicht? Roetsjen van de glijbaan of lekker op de schommel. Jong en oud kan zich hier uitleven. De speeltuin heeft een grote kap en is aan de zijkanten van gaas. Hierdoor kunt u vanaf de velden Laurier en Ribes de kinderen zien. Of neem plaats op de picknicktafel voor de speeltuin.

Wilt u een kampeerplaats boeken met uitzicht op de overdekte speeltuin? In de opmerking van een online boeking kunt u dat als voorkeur aangeven.

Altijd buiten kunnen spelen

Hoor de regen kletteren op het dak

Voor ieder kind is het belangrijk om lekker buiten te spelen. Frisse lucht en even helemaal hun gedachtes tot leven kunnen brengen. Daarom is de kap over de speeltuin zo ideaal. De kinderen kunnen zo altijd spelen. Wel zo handig in Nederland! Wanneer het regent maar de temperaturen wel goed zijn zitten ze droog en hebben ze niet eens door dat het regent. Maar ook juist in de zomer wanneer het heel warm is en de zon volop schijnt kunnen ze veilig in de schaduw spelen. Dit brengt veel verkoeling met zich mee maar neemt ook het gevaar tot verbranden weg. Wel zo makkelijk om niet met zonnebrand te hoeven smeren in een zandspeeltuin.

Herby halte bij de overdekte speeltuin

De populairste trein bij kinderen

Naast de functie van speeltuin heeft het nog een hele andere belangrijke functie, namelijk: Herby halte. Herby in de trein die tijdens de vakanties om 18:30 uur over de camping rijdt. De eerste halte is, zoals u al kunt raden, bij de overdekte speeltuin. Nadat het bord leeg is gegeten snellen de kinderen zich naar de overdekte speeltuin om te wachten op Herby. In de tussentijd kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes spelen.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds