camping met overdekt zwembad in Overijssel
t/m

Altijd garantie voor waterpret

Overdekt zwembad met glijbaan

Bent u op zoek naar een camping met overdekt zwembad in Overijssel? Op Camping Heino is er een binnenzwembad. Het overdekte zwembad is favoriet bij jong en oud wanneer het minder weer is. Het hele jaar door zwemplezier. U kunt dagelijks vrij gebruik maken van het zwembad.

Het grote zwembad is 140 cm diep en 17 meter lang en 12 meter breed. Dagelijks kunt u baantjes trekken of vrij zwemmen met de kinderen. Het hele seizoen is er in de ochtend een uurtje voor volwassenen om te zwemmen. Rustig baantjes trekken zonder dat kinderen zijn toegestaan. Tijdens vakanties 7 dagen in de week geopend van 08:00 – 20:00. Zie app en gepubliceerd informatie voor eventuele afwijkingen. Hygiëne vinden wij erg belangrijk, dus drie keer per dag wordt het zwembad schoongemaakt. De kinderen roetsjen van de glijbaan of maken een bommetje in het diepe bad.

Coronamaatregelen zwembad

Zwemmen met de kleine kids

Kleuter- en peuterbad

Speciaal voor de kleinere kinderen is er een kleuter- en peuterbad. Hier kunnen zij heerlijk spetteren en van de mini glijbaan af. Door het hele zwembad hangen er leuke en creatieve decoraties wat het zwemmen voor de kids nog leuker maakt. Met mooi weer spetteren ze in het kleuterbad buiten. Heerlijk de verkoeling opzoeken. Het water sproeit uit de paddenstoel dus waterplezier genoeg. Naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om te zitten en te relaxen terwijl de kinderen plezier maken.

Voorzieningen in het zwembad

Voor optimaal zwemplezier

Baantjes trekken

Het bad is 17 meter lang. De diepte is 1,40 meter. U heeft u de ruimte om baantjes te trekken. Iedere ochtend van 09:00 - 10:00 is er een volwassenen uurtje.

Openbare doucheruimte

Er is een openbare doucheruimte met drie douches. Hier kunt u gratis gebruik van maken. U hoeft de sleutel hier niet voor mee te nemen naar het zwembad.

Toilet

Let op: er is een toilet aanwezig in het zwembad. Wc papier hangt naast de toiletten. Momenteel is er 1 toilet geopend i.v.m. de coronaregels

Meer zwemplezier buiten

Buitenbadje en natuurwater

Bij mooi weer kunt u ook nog zwemmen in onze kleine recreatieplas. Rondom de kleine recreatieplas ligt een zandstrandje. Sinds 2020 is er extra speelplezier met een waterpomp en speeltoestellen. Door de schaduwplekjes kunt u heerlijk ontspannen.

Naast het overdekte zwembad ligt een klein buitenbad. Dit bad is slechts 0,50 meter diep. Voor de kleine kinderen of om even af te koelen.

Kleine recreatieplas

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds