Boeken
t/m
  • Minimaal 28 graden
  • 26 meter lange glijbaan
  • Apart peuter- en kleuterbad

Overdekt zwembad

Camping met overdekt zwembad in Overijssel

Bekijk de pagina voor het protocol met corona maatregelen

Bent u op zoek naar een camping met overdekt zwembad in Overijssel? Op Camping Heino is er een binnenzwembad. Het overdekte zwembad is favoriet bij jong en oud wanneer het minder weer is. Het hele jaar door zwemplezier. U kunt dagelijks vrij gebruik maken van het zwembad.

Het grote zwembad is 140 cm diep en 17 meter lang en 12 meter breed. Dagelijks kunt u baantjes trekken of vrij zwemmen met de kinderen. Het hele seizoen is er in de ochtend een uurtje voor volwassenen om te zwemmen. Rustig baantjes trekken zonder dat kinderen zijn toegestaan. Tijdens vakanties 7 dagen in de week geopend van 09:00 – 20:00. Hygiëne vinden wij erg belangrijk, dus drie keer per dag wordt het zwembad schoongemaakt. De kinderen roetsjen van de glijbaan of maken een bommetje in het diepe bad.

Zwemmen voor de kleine kids

Speciaal voor de kleinere kinderen is er een kleuter- en peuterbad. Hier kunnen zij heerlijk spetteren en van de mini glijbaan af. Door het hele zwembad hangen er leuke en creatieve decoraties wat het zwemmen voor de kids nog leuker maakt. Met mooi weer spetteren ze in het kleuterbad buiten. Heerlijk de verkoeling opzoeken. Het water sproeit uit de paddenstoel dus waterplezier genoeg. Naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om te zitten en te relaxen terwijl de kinderen plezier maken.

Meer zwemplezier op de camping met recreatieplas

Bij mooi weer kunt u ook nog zwemmen in onze kleine recreatieplas. Rondom de kleine recreatieplas ligt een zandstrandje. Sinds 2020 is er extra speelplezier met een waterpomp en speeltoestellen. Door de schaduwplekjes kunt u heerlijk ontspannen.

Meer weten? Vraag onze brochure aan

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Bij het aanvragen van de brochure schrijven wij u direct in voor de nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van leuke nieuwtjes en acties.

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opVerder zag het zwembad er goed uit, en werd die 3x per dag schoongemaakt. - Bas -