Boeken
t/m
  • Minimaal 28 graden
  • 26 meter lange glijbaan
  • Apart peuter- en kleuterbad

Overdekt zwembad

Camping met overdekt zwembad

Bekijk de pagina voor het protocol met corona maatregelen

Bent u op zoek naar een camping met overdekt zwembad in Overijssel? Op Camping Heino is er een binnenzwembad. Een camping met overdekt zwembad is ideaal voor dagen dat het minder mooi weer is. Dit geeft u de mogelijkheid om altijd te kunnen zwemmen. U kunt dagelijks vrij gebruik maken van het zwembad.

Het grote zwembad is 140 cm diep en 17 meter lang en 12 meter breed. Hier kunt u dus heerlijk baantjes trekken of vrij zwemmen met de kinderen. Het hele seizoen is er in de ochtend een uurtje voor volwassenen om te zwemmen. Dit uur zijn kinderen niet toegestaan en heeft u rust en tijd om baantjes te trekken. Verder is het zwembad in de vakantieperiodes, de maand juni en de maand september 7 dagen in de week geopend van 08:00 – 20:30. Hygiëne vinden wij erg belangrijk, dus drie keer per dag wordt het zwembad schoongemaakt. In het overdekte zwembad is een grote glijbaan van 26 meter. Daarnaast is er een borrelbank om even lekker uit te rusten.

Zwemmen voor de kids

Speciaal voor de kleinere kinderen is er een kleuter- en peuterbad. Hier kunnen zij heerlijk spetteren en van de mini glijbaan af. Door het hele zwembad hangen er leuke en creatieve decoraties wat het zwemmen voor de kids nog leuker maakt. Buiten is er ook een kleuterbad waar ze op de hete zomerdagen heerlijk verkoeling vinden. Er is een paddenstoel waar water uit spuit en waar de kinderen mee kunnen spelen. Naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om te zitten en te relaxen terwijl de kinderen plezier maken.

Meer zwemplezier op de camping met recreatieplas

Bij mooi weer kunt u ook nog zwemmen in onze kleine recreatieplas. Onze camping met binnenzwembad en kleine recreatieplas is gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Rondom de kleine recreatieplas ligt een zandstrandje. In 2020 komen hier nieuwe speelattributen en extra aankleding. Er komen speelattributen gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Zo komt er een grote speelboot, waterpomp en een basket. Ook worden er schaduwplekjes gecreëerd om heerlijk te kunnen liggen.

Download de brochure

Download de brochure
Verder zag het zwembad er goed uit, en werd die 3x per dag schoongemaakt. - Bas -