Heeft u een vraag? Bel: 0572 - 391 564
Overdekt zwembad Beoordeling
Onze gasten beoordelen ons met een 9,8!
Boeken

Reserveren

t/m

Overdekt zwembad

Overdekt zwembad

Camping Heino is een camping met overdekt zwembad. Waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Gasten van Camping Heino kunnen vrij gebruik maken van het zwembad. Een superglijbaan en borrelbank. De kleinsten kunnen terecht in een apart kleuter- peuterbad waar ook zij lekker kunnen spetteren. Buiten vindt u een apart kleuterbad voor de kleintjes waar u op een hete zomerdag heerlijk verkoeling kunt vinden. Ouders kunnen relaxen terwijl de kinderen zwemmen en plezier maken.

Het zwembad ziet er van binnen gezellig uit. Er zijn leuke en creatieve decoraties aangebracht, waardoor zwemmen een echte belevenis wordt! Kom met het hele gezin. Het buitenbad heeft een paddenstoel waar water uit spuit. Dit is voor de kinderen feest.

Schoonmaken van het zwembad gebeurd 3 x per dag

Hygiƫne staat bij ons hoog in het vaandel, daarom wordt het zwembad drie keer per dag schoongemaakt. Tijdens deze schoonmaak is het zwembad gesloten voor gasten zodat wij hier echt aandacht aan kunnen besteden.

Ook wordt er zwemles gegeven in het zwembad op de camping

Buiten het seizoen om wordt er zwemles gegeven. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl