Boeken
t/m
  • Minimaal 28 graden
  • 26 meter lange glijbaan
  • apart peuter- en kleuterbad

Overdekt zwembad

Overdekt zwembad met glijbaan

Een zwembad op de camping doet het altijd goed bij jong en oud. Op Camping Heino is er een overdekt zwembad. Een camping met overdekt zwembad is ideaal voor dagen dat het minder mooi weer is. Dit geeft u de mogelijkheid om altijd te kunnen zwemmen. U kunt dagelijks vrij gebruik maken van het zwembad.

Het grote zwembad is 140 cm diep en 17 meter lang en 12 meter breed. Hier kunt u dus heerlijk baantjes trekken of vrij zwemmen met de kinderen. Het hele seizoen is er in de ochtend een uurtje voor volwassenen om te zwemmen. Dit uur zijn kinderen niet toegestaan en heeft u rust en tijd om baantjes te trekken. Verder is het zwembad in de vakantieperiodes, de maand juni en de maand september 7 dagen in de week geopend van 08:00 – 20:30. Hygiëne vinden wij erg belangrijk, dus drie keer per dag wordt het zwembad schoongemaakt. In het overdekte zwembad is een grote glijbaan van 26 meter. Daarnaast is er een borrelbank om even lekker uit te rusten.

Zwemmen voor de kids

Speciaal voor de kleinere kinderen is er een kleuter- en peuterbad. Hier kunnen zij heerlijk spetteren en van de mini glijbaan af. Door het hele zwembad hangen er leuke en creatieve decoraties wat het zwemmen voor de kids nog leuker maakt. Buiten is er ook een kleuterbad waar ze op de hete zomerdagen heerlijk verkoeling vinden. Er is een paddenstoel waar water uit spuit en waar de kinderen mee kunnen spelen. Naast het zwembad heeft u de mogelijkheid om te zitten en te relaxen terwijl de kinderen plezier maken.

Ook wordt er zwemles gegeven in het zwembad op de camping

Buiten de vakantieperiodes wordt het zwembad verhuurd aan een zwemschool. Hierdoor zouden openingstijden soms anders kunnen zijn. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op 0572-391564 of door een mail te sturen naar info@campingheino.nl.

Download de brochure

Download de brochure

Voor al uw vragen: bel naar 0572-391564 of stuur een mail naar info@campingheino.nl.

Verder zag het zwembad er goed uit, en werd die 3x per dag schoongemaakt. - Bas -