kamperen in juni - 55- plussers - kamperen in Overijssel
t/m

Ouderen vakantie Overijssel

U beleeft bij Camping Heino een geweldige ouderen vakantie Overijssel

Het hele jaar door kunt u terecht bij onze camping. U boekt ook in het hoofdseizoen een ouderen vakantie in Overijssel bij Camping Heino!

Uw vakantie wordt een groot succes door de geweldige voorzieningen bij onze camping. Tijdens uw ouderen vakantie in Overijssel wordt u van alle gemakken voorzien. U kunt onbezorgd op vakantie bij Camping Heino. Om uw ouderen vakantie in Overijssel nog aangenamer te maken is het bij ons mogelijk om uw auto mee te nemen het terrein op. U kunt uw auto bij het veld parkeren waar u kampeert, u hoeft dus nooit ver te lopen! Ook hebben wij gedacht aan de aanpassingen in de sanitair gebouwen, deze zijn zeker geschikt voor ouderen en mensen die moeilijk te been zijn of in een rolstoel zitten. Een ouderen vakantie in Overijssel bij Camping Heino wordt een groot succes!

Leuke activiteiten mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een ouderen vakantie in Overijssel. Voor u worden leuke activiteiten georganiseerd zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Komt u bijvoorbeeld tijdens uw ouderen vakantie in Overijssel aquajoggen, sjoelen, biljarten, fietsen en neen deel aan leuke excursies. Met een groot aanbod aan leuke activiteiten wordt uw ouderen vakantie in Overijssel een groot succes!

Wilt u uw kleinkinderen meenemen naar de camping? Dat kan! Ook voor uw kleinkinderen zijn er vele leuke activiteiten en voorzieningen. Kom bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad met glijbaan. Uw ouderen vakantie in Overijssel wordt met uw kleinkinderen natuurlijk nog leuker! Uw kleinkinderen kunnen lekker spelen in ons overdekte speeltuin of op de speeltoestellen op de kampeervelden.

Heerlijk eten mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens uw ouderen vakantie in Overijssel. U kunt bij restaurant de Remise terecht voor heerlijk eten. Kies van de kaart of maak zelf uw eten tijdens ‘Koken met smaak’.

Een geweldige ouderen vakantie in Overijssel beleeft u bij Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds