Boeken
t/m

  Oud Hollandse spellen

  Kent u ze nog? Alle bekende spellen van vroeger? De Oud Hollandse spelletjes maken uw dag altijd iets leuker. Een leuk spelelement voor jong en oud waar spanning en sensatie bij komt kijken. De fanatiekelingen kunnen niet wachten om te beginnen. Bij mooi en minder mooi weer is dit een ideale activiteit voor een groep mensen. Misschien wel één van de bekendste Oud Hollandse spellen is sjoelen.

  Oud Hollandse spelen

  Bij De Remise hebben wij verschillende Oud Hollandse Spelen beschikbaar tijdens uw feestje. Zo hebben wij natuurlijk het welbekende sjoelen tussen onze Oud Hollandse spelen. Bovendien hebben wij ook andere spelen zoals gatenkaas, doolhof, stok vangen, vier op een rij, knikker schieten en tollen bak. Niets leuker dan met een vriendengroep, familie of collega’s deze spellen te spelen. De activiteit kunt u goed combineren met een hapjesbuffet en een drankarrangement bij De Remise.

  U kunt de Oud Hollandse spellen al huren vanaf € 50,00 voor de hele groep. Het aantal spellen wordt bepaald op basis van de grootte van de groep.

  Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen