Boeken
t/m

  Oppassen tijdens de vakantie

  Tegenwoordig zien we steeds meer de combinatie. Ouders aan het werk en opa en oma oppassen tijdens de vakantie. Er is in de huidige maatschappij behoefte om de kinderen op te vangen wanneer de ouders aan het werk zijn. Het liefst stuur je de kinderen niet drie weken lang dagelijks naar de opvang. Camping Heino heeft daarvoor een mooie oplossing. Opa en oma nemen de kleinkinderen mee in de schoolvakantie naar Camping Heino. Ouders kunnen beide blijven werken en hebben een rustig en veilig gevoel over de kinderen. Voor opa en oma is dit een vorm van inspanning en ontspanning. Vaak willen de kleinkinderen toch al logeren bij opa en oma. Maar het is best druk met de kids. Waarom dan niet lekker er even tussen uit? Zo kunnen opa en oma rustig genieten van een kop koffie terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Zo ontstaat oppassen tijdens de vakantie.

  Oneindig speelplezier met oppassen tijdens de vakantie

  Het is hoogseizoen en er is van alles te doen op de camping. Iedere morgen is er knutselen waar de kids allerlei leuke dingen maken. ’s Middags is er sport of spel waar de kleinkinderen aan mee kunnen doen. ’s Avonds na het eten komt dromentrein Herby langs om de kleinkinderen op te halen. Herby brengt alle kinderen naar het meeleef theater. Daarna is er nog een sport activiteit. Oppassen tijdens de vakantie is leuk voor alle partijen. Voor opa en oma is het echt vakantie. Opa en oma kunnen tussentijds genieten van een goed boek of gezellig met de buren een praatje houden. Misschien zijn die ook aan het oppassen tijdens de vakantie en kunnen de kleinkinderen met elkaar spelen op het veld. Als ouderen doelgroep is het ook erg gezellig.

  Gemak van oppassen tijdens de vakantie

  Door het fijne camping leven slapen de kleinkinderen erg goed. Als opa en oma de kinderen een keer willen trakteren kunnen ze naar de snackbar om een patatje en ijsje te eten. Daarnaast is er ook reden genoeg om lekker bij De Remise uit eten te gaan. Het restaurant van de camping heeft tal van a la carte gerechten en een kinderkaart. Voor het restaurant De Remise is een centrale speeltuin waar de kinderen kunnen spelen en niet op het eten hoeven te wachten. Dit maakt het oppassen tijdens de vakantie voor opa en oma ook ontspannen. Dit maakt het oppassen tijdens de vakantie nog leuker.

  Belangstelling gekregen en nieuwsgierig geworden? Bel dan naar 0572-391564 of mail info@campingheino.nl.