Plattegrond Camping Heino
t/m

Openingstijden

Openingstijden Camping Heino

Momenteel is de camping gesloten. De camping gaat vrijdag 26 maart 2021 weer open. Het chaletpark is nog wel geopend.

Openingstijden receptie seizoen 2020/2021

De receptie is van 10:00 tot +/- 15:00 geopend.

U kunt op doordeweekse dagen altijd langs komen op de receptie met eventuele vragen of om de camping te bekijken. I.v.m. afspraken geven wij geen garantie dat wij iedere dag van 10:00 tot +/- 15:00 aanwezig zijn. Tussen 12:30 en 13:30 uur houden wij een half uur pauze. Wij raden daarom aan vooraf even te bellen. Verder zijn we ook dagelijks bereikbaar per e-mail of telefonisch. Overdag kunt u vaak ook met ons chatten op de website of via de Facebook chat kunt u contact met ons opnemen. Zaterdag en zondag is de receptie alleen geopend op afspraak. U kunt altijd komen kijken op de camping en het terrein oplopen. Het is mogelijk een afspraak te maken voor meer informatie, u kunt dan van maandag tot en met vrijdag bellen naar 0572-391564 of mailen naar info@campingheino.nl.

Openingstijden tijdens het seizoen

Tijdens de vakanties is de receptie dagelijks geopend van 09:00 t/m 17:00 uur.

In het voor- en naseizoen is de receptie door de weeks in principe dagelijks geopend van 09:00 t/m 17:00 uur. Tussen de middag gaat de receptie een half uur dicht voor pauze. Daarnaast kan het eventueel zijn dat wij niet op de receptie aanwezig zijn i.v.m. afspraken of besprekingen. Bellen kan dan altijd.

Chaletpark

Het chaletpark is het gehele jaar toegankelijk. Jaarrond heeft u de mogelijkheid om een chalet te huren. Dit kan voor een lange periode zijn of een vakantie. Echter, de faciliteiten zijn beperkt toegankelijk. Het restaurant en de snackbar zijn van oktober tot en met 26 maart gesloten. Het zwembad is beperkt open. Dit kunt u overleggen bij de receptie. De speeltuinen zijn altijd toegankelijk voor de kinderen.