Boeken
t/m

  Opa en Oma oppas weken

  Opa en Oma oppas weken

  Opa en Oma oppas weken

  Opa en Oma zijn steeds meer aan het oppassen op de kleinkinderen. Allebei de ouders werken. In de vakantie periode is dit wel een probleem. Maak dan gebruik van de opa en oma oppas weken op Camping Heino. De perfecte oplossing. Ouders kunnen blijven werken, en hebben hierdoor geen stress hoe de kinderen opgevangen moeten worden. De opa en oma oppas weken zijn dan een uitkomst. De kleinkinderen gaan een weekje of een paar dagen mee naar Camping Heino.

  Wat kunt u verwachten op de camping bij de opa en oma oppas weken?

  U heeft natuurlijk een gezellig plaats uitgezocht op de camping. En merkt daar dat er meerdere Opa’s en Oma’s met de kleinkinderen aan het vakantie vieren zijn. Het is voor beide erg leuk. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen. Met het recreatie programma mee doen, en de opa en oma oppas weken zijn heerlijk rustig voor opa en oma. Op deze manier genieten van de kleinkinderen is geweldig. Vol energie storten de kinderen zich in de zandbak op het veld of gaan knutselen, of een spel mee spelen bij het recreatie team. Intussen kan opa de krant lezen en oma heeft een gezellig onder onsje met de buurvrouw. Die ook voor de opa en oma oppas weken heeft gekozen.

  U kunt uit eten op de camping!

  met de avond kunt u gebruik maken van De Remise. Het restaurant van de camping. Er is een menu kaart en een kindermenu kaart. Ook krijgen de kinderen een amuse evenals de volwassenen. Maar heeft u geen zin in uit eten dan kunt u gebruik maken van de snackbar of samen met de kleinkinderen koken bij de caravan. En wij weten zeker dat de kleinkinderen er later op terug kijken met heel veel plezier. Opa en oma oppas weken zijn ook voor opa en oma leuk.

  Belangstelling, pak de telefoon en bel met 0572-391564 of mail info@campingheino.nl wij helpen u graag bij het zoeken naar een camping plaats.

  Ons doel is uw thuisgevoel.