opa en oma arrangement - kleinkinderen - camping Heino
t/m

Opa en Oma oppas weken

Opa en Oma oppas weken

Opa en Oma zijn steeds meer aan het oppassen op de kleinkinderen. Allebei de ouders werken. In de vakantie periode is dit wel een probleem. Maak dan gebruik van de opa en oma oppas weken op Camping Heino. De perfecte oplossing. Ouders kunnen blijven werken, en hebben hierdoor geen stress hoe de kinderen opgevangen moeten worden. Dan is vakantie op Camping Heino een ware uitkomst. De kleinkinderen gaan een weekje of een paar dagen mee naar Camping Heino.

Wat kunt u verwachten op Camping Heino?

U heeft natuurlijk een gezellig plaats uitgezocht op de camping. En merkt daar dat er meerdere opa’s en oma’s met de kleinkinderen vakantie aan het vakantie zijn. Het is voor beide erg leuk. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen. Met het recreatie programma mee doen en deze weken zijn heerlijk rustig voor opa en oma. Op deze manier genieten van de kleinkinderen is geweldig. Vol energie storten de kinderen zich in de zandbak op het veld of gaan knutselen, of een spel mee spelen bij het recreatie team. Ondertussen kan opa de krant lezen en oma heeft een gezellig onder onsje met de buurvrouw.

U kunt uit eten op de camping!

met de avond kunt u gebruik maken van De Remise. Het restaurant van de camping. Er is een menu kaart en een kindermenu kaart. Ook krijgen de kinderen een amuse evenals de volwassenen. Maar heeft u geen zin in uit eten dan kunt u gebruik maken van de snackbar of samen met de kleinkinderen koken bij de caravan. En wij weten zeker dat de kleinkinderen er later op terug kijken met heel veel plezier. De vakantie is niet alleen leuk voor de kleinkinderen, maar ook voor opa en oma.

 

Download de brochure

Belangstelling? Pak de telefoon en bel met 0572-391564 of mail info@campingheino.nl wij helpen u graag bij het zoeken naar een camping plaats.

Ons doel is uw thuisgevoel.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds