Boeken
t/m

  Opa en Oma arrangement

  Opa en Oma arrangement!

  Opa en Oma arrangement!

  Met Opa en Oma mee op vakantie naar de camping!

  Zin in een leuke en ontspannen vakantie: het Opa en Oma arrangement op camping Heino. Gezellig met de kleinkinderen er op uit. Wat een super pret voor de klein kinderen. Het Opa en Oma arrangement is ook voor opa en oma zelf erg leuk en gezellig. Ze zijn zeker niet de enige die met de kleinkinderen komen kamperen. De kleinkinderen maken snel vriendjes met andere kinderen op de camping.

  Wat is er te doen voor de kleinkinderen en voor Opa en Oma?

  Kleinkinderen kunnen met het recreatie mee doen. Knutselen, leuke spelletjes, sporten en nog veel meer. Ze zijn de hele dag bezig met van alles en nog wat. Het arrangement is ook gezelligheid en vakantie gevoel creëren. Dat lukt al snel op camping Heino. Vaak zijn er meer ouderen met klein kinderen op de camping die voor dit arrangement hebben gekozen. Ouders zijn weer aan het werk, zo is het een mooie oplossing. Kleinkinderen mee op vakantie. Geen oppas nodig, en ieder kan doen wat hij moet doen of leuk vindt.

  Gezellig met opa en oma arrangement mee naar de camping

  Het leuke van het arrangement is dat je dan leuke dingen doet met opa en oma. Spelletjes op de camping. Met opa en oma zwemmen in het overdekte zwembad. Of bij het natuurwater in het zand spelen en kastelen bouwen. Met opa mee in Herby het treintje naar het theater. Samen eten koken bij het Opa en Oma arrangement. Of uit eten gaan op de camping. Je kan er prima eten, zeker ook voor de kinderen. Je kunt op camping Heino zelf pizza’s bakken in het restaurant. Een leuke activiteit voor de kleinkinderen. En ze eten veel meer als anders. Ze mogen het zelf klaarmaken.

  Aarzel niet en boek een leuke vakantie op camping Heino in Heino. Een gezellig dorp met vriendelijke mensen.