Boeken
t/m
  • Kleinkinderen gratis
  • Iedere dag aankomst en vertrek
  • Het hele jaar door één prijs

Opa en oma arrangement

Opa en oma arrangement op Camping Heino

Met Opa en oma mee op vakantie naar de camping! Zin in een leuke en ontspannen vakantie? Lees hier meer over het Opa en oma arrangement op camping Heino. Gezellig met de kleinkinderen er op uit. Het Opa en oma arrangement is ook voor opa en oma zelf erg leuk en gezellig. U bent zeker niet de enige die met de kleinkinderen komt kamperen. De kleinkinderen maken snel vriendjes en vriendinnetjes met andere kinderen op de camping.

Download de brochure voor senioren en opa en oma

Boek het opa en oma arrangement

Voordelig opa en oma arrangement

Het leuke van het arrangement is dat de kleinkinderen dan leuke dingen doet met opa en oma. Spelletjes op de camping. Met opa en oma zwemmen in het overdekte zwembad. Of bij het natuurwater in het zand spelen en kastelen bouwen. Met opa mee in Herby het treintje naar het theater of samen met oma eten koken. Het arrangement is erg voordelig. U betaald € 20,00 voor 2 personen. De kleinkinderen zijn tijdens het verblijf gratis! Voor de kleinkinderen moet alleen € 1,00 per persoon per nacht aan toeristenbelasting worden betaald. Dit maakt het arrangement heel betaalbaar voor opa en oma of papa en mama. Het loopt niet hoog op in de kosten maar geeft onwijs veel plezier voor beiden.

Comfort op de camping

De camping is middelgroot en erg overzichtelijk. Bijna alle velden zijn voorzien van een kleine speeltuin. Op deze manier kunt u de kleinkinderen vanuit uw stoel voor de caravan in de gaten houden. Dit maakt het een perfecte combinatie van ontspanning voor u en plezier voor de kids. Bij iedere plaats heeft een comfortpaal staan. U heeft beschikking over 10 ampère stroom (2300 watt), tv aansluiting, koud water kraan en een eigen rioolafvoer mogelijkheid. WiFi op de plaats is mogelijk. Hiervoor kunt u codes kopen bij de receptie. Op het centrale plein van de camping heeft u gratis WiFi. Het toiletgebouw ligt bij ieder veld op korte loopafstand. Zo heeft u al uw comfort om de hoek van de deur. In het toiletgebouw zijn familiedouches, een mindervalide ruimte en een babyruimte. Extra luxe ondervindt u wanneer u kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair.

Volop plezier voor de kinderen, opa en oma

De kleinkinderen kunnen tijdens alle vakanties met het recreatie mee doen. Knutselen, leuke spelletjes, sporten, theater en nog veel meer. Ze zijn de hele dag bezig met van alles en nog wat. Daarnaast kunt u samen met de kinderen ook heerlijk even zwemmen of naar de speeltuin. De kleinkinderen leren hoe ze jeu de boules moeten spelen kan zeker, want wij hebben 9 banen. Ons restaurant is erg kindvriendelijk dus u kunt ook gezellig met de kleinkinderen uit eten in De Remise. Het arrangement creëert al snel gezelligheid en een vakantiegevoel. Vaak zijn er meer opa’s en oma’s met kleinkinderen op de camping die voor dit arrangement hebben gekozen. Zo heeft u al snel contact met andere opa’s en oma’s om gezellig bij elkaar op de koffie te gaan terwijl de kinderen samen spelen. Het opa en oma arrangement is een goede oplossing voor ouders die weer aan het werk zijn. Dan kunnen de kleinkinderen mee op vakantie. Geen oppas nodig, en ieder kan doen wat hij/zij leuk vindt en papa en mama kunnen met een gerust gevoel naar het werk.

Ontdek de omgeving

Heino is een gezellig dorp met vriendelijke mensen. Het dorp is knus en niet al te groot maar heeft alles. Er zijn vier supermarkten en ook andere winkels zoals kledingwinkels, drogisterij, apotheek, restaurants en dergelijke zijn aanwezig. De omgeving is verder zeker het ontdekken waard. Voor jong en oud is er van alles te doen. Zo zijn er vele pretparken voor de kinderen. Ook leuk is de combinatie van natuur, jong en oud. Zo kunt u bij de Sallandse Heuvelrug een kinderroute wandelen. Zeker ook een bezoek waar zijn de Hanzesteden Zwolle en Deventer. Hier kunt u gezellig iets drinken, bootje varen, naar de Scheg of bijvoorbeeld Dinoland.

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Deze kunt u via de mail of telefonisch ook altijd aanvragen. Lees hier meer!

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opAlles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen