opa en oma arrangement - kleinkinderen - camping Heino
t/m
Kleinkinderen gratis
Iedere dag 4 verse broodjes en wifi
Dagelijks aankomst en vertrek

Op de camping met opa en oma

Plezier voor 3 generaties

Met opa en oma mee op vakantie naar de camping! Zin in een leuke en ontspannen vakantie? Lees hier meer over het opa en oma arrangement op camping Heino.

Gezellig met de kleinkinderen er op uit. De kleinkinderen maken snel vriendjes en vriendinnetjes.

Daarbij is het ook nog een uitkomst voor de ouders die gewoon moeten werken. Zo kunnen zij met een gerust hart naar het werk. Wetende dat de kinderen, opa en oma volop genieten van een vakantie in Heino!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen

Voordelig met de kleinkinderen op vakantie

Onwijs veel plezier

Activiteiten ondernemen met opa en oma is toch altijd leuk? Spelletjes op de camping. Met opa en oma zwemmen in het overdekte zwembad. Of bij de kleine recreatieplas in het zand spelen en kastelen bouwen. Met opa mee in Herby, het treintje, naar het theater of samen met oma eten koken. Het arrangement is erg voordelig.

U betaalt € 23,00 voor 2 personen (incl. toeristenbelasting). Uitgezonderd van de periodes Hemelvaart, Pinksteren en het hoogseizoen. Dan betaalt u € 26,00 voor 2 personen (incl. toeristenbelasting). De kleinkinderen zijn tijdens het verblijf gratis!

Voor de kleinkinderen moet alleen € 1,00 per persoon per nacht aan toeristenbelasting worden betaald. Dit maakt het arrangement heel betaalbaar voor opa en oma of papa en mama. Het loopt niet hoog op in de kosten en geeft onwijs veel plezier voor beiden. Alleen maar goed toch?

Volop plezier

Voor de hele familie

De kleinkinderen kunnen tijdens alle vakanties met het recreatieprogramma mee doen. Knutselen, leuke spelletjes, sporten, theater en nog veel meer. Ze zijn de hele dag bezig met van alles en nog wat. Daarnaast kunt u samen met de kinderen ook heerlijk even zwemmen of naar de speeltuin.

De kleinkinderen leren hoe ze jeu de boules moeten spelen kan zeker, want wij hebben 9 banen. Ons restaurant is erg kindvriendelijk dus u kunt ook gezellig met de kleinkinderen uit eten in De Remise. Het arrangement creëert al snel gezelligheid en een vakantiegevoel.

Vaak zijn er meer opa’s en oma’s met kleinkinderen op de camping die voor dit arrangement hebben gekozen. Zo heeft u al snel contact met andere opa’s en oma’s om gezellig bij elkaar op de koffie te gaan terwijl de kinderen samen spelen.

Het opa en oma arrangement is een goede oplossing voor ouders die weer aan het werk zijn. Dan kunnen de kleinkinderen mee op vakantie. Geen oppas nodig, en ieder kan doen wat hij/zij leuk vindt en papa en mama kunnen met een gerust gevoel naar het werk. Download onze brochure voor meer informatie.

Ontdek Overijssel, een prachtige omgeving

Voor jong en oud

Heino is een gezellig dorp met vriendelijke mensen. Het dorp is knus en niet al te groot maar heeft alles. Er zijn vier supermarkten en ook andere winkels zoals kledingwinkels, drogisterij, apotheek, restaurants zijn aanwezig. De omgeving is verder zeker het ontdekken waard.

Voor jong en oud is er van alles te doen. Zo zijn er vele pretparken voor de kinderen. Ook leuk is de combinatie van natuur, jong en oud. Zo kunt u bij de Sallandse Heuvelrug een kinderroute wandelen. Zeker ook een bezoek waard zijn de Hanzesteden Zwolle en Deventer. Hier kunt u gezellig iets drinken, bootje varen, naar de Scheg of bijvoorbeeld Dinoland.

Omgeving

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds