Boeken
t/m
  • Kleinkinderen gratis
  • Iedere dag aankomst en vertrek
  • Iedere dag 4 verse broodjes en één wifi code

Opa en oma arrangement

Opa en oma arrangement op Camping Heino

Met Opa en oma mee op vakantie naar de camping! Zin in een leuke en ontspannen vakantie? Lees hier meer over het Opa en oma arrangement op camping Heino. Gezellig met de kleinkinderen eropuit. Het Opa en oma arrangement is ook voor opa en oma zelf erg leuk en gezellig. U bent zeker niet de enige die met de kleinkinderen komt kamperen. De kleinkinderen maken snel vriendjes en vriendinnetjes met andere kinderen op de camping.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Voordelig opa en oma arrangement

Het leuke van het arrangement is dat de kleinkinderen leuke dingen ondernemen met opa en oma. Spelletjes op de camping. Met opa en oma zwemmen in het overdekte zwembad. Of bij het natuurwater in het zand spelen en kastelen bouwen. Met opa mee in Herby het treintje naar het theater of samen met oma eten koken. Het arrangement is erg voordelig. U betaald € 22,00 voor 2 personen. Uitgezonderd van de periodes Hemelvaart, Pinksteren en het hoogseizoen. Dan betaald u € 25,00 voor 2 personen. De kleinkinderen zijn tijdens het verblijf gratis! Voor de kleinkinderen moet alleen € 1,00 per persoon per nacht aan toeristenbelasting worden betaald. Dit maakt het arrangement heel betaalbaar voor opa en oma of papa en mama. Het loopt niet hoog op in de kosten maar geeft onwijs veel plezier voor beiden. Alleen maar goed toch?

Comfort op de camping

De camping is middelgroot en erg overzichtelijk. Bijna alle velden zijn voorzien van een kleine speeltuin. Op deze manier kunt u de kleinkinderen vanuit uw stoel voor de caravan in de gaten houden. Dit maakt het een perfecte combinatie van ontspanning voor u en plezier voor de kids. Bij iedere plaats heeft een comfortpaal staan. U heeft beschikking over 10 ampère stroom (2300 watt), tv aansluiting, koud water kraan en een eigen rioolafvoer mogelijkheid. WiFi op de plaats is mogelijk. Hiervoor kunt u extra codes kopen bij de receptie. Op het centrale plein van de camping heeft u gratis WiFi. Het toiletgebouw ligt op korte loopafstand en wordt goed onderhouden. Zo heeft u al uw comfort om de hoek van de deur. In het toiletgebouw zijn, douches, toiletten, afwasmogelijkheden, familiedouches, een mindervalide ruimte en een babyruimte. Extra luxe ondervindt u wanneer u kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair.

Volop plezier voor de kinderen, opa en oma

Het recreatieteam organiseert de leukste activiteiten. Daar moeten de kinderen bij zijn. Creatievelingen knutselen erop los terwijl de sportievelingen zich ’s middags kunnen uitleven. Of gewoon lekker rustig kijken naar het theater. De actieve opa’s en oma’s van tegenwoordig trekken een baantje mee in het zwembad. Gaan gezellig mee naar de speeltuin of stappen samen met de kleinkinderen op de fiets. Alleen maar leuk toch? Eten in het restaurant of afhalen bij de snackbar. Het is één en al gezelligheid en vakantiegevoel. U heeft al snel contact met andere opa’s en oma’s. Even een praatje maken als de kleinkinderen met elkaar spelen. Het opa en oma arrangement is een goede oplossing voor ouders die aan het werk zijn. Dan kunnen de kleinkinderen mee op vakantie. Geen oppas of kinderopvang nodig. Zo gaan papa en mama met een gerust gevoel naar het werk.

Ontdek de omgeving

Heino is een gezellig dorp met vriendelijke mensen. Het dorp is knus en niet al te groot maar heeft alles. Er zijn vier supermarkten en ook andere winkels zoals kledingwinkels, drogisterij, apotheek, restaurants en dergelijke zijn aanwezig. Alles wat u nodig heeft dus. De omgeving is verder zeker het ontdekken waard. Voor jong en oud is er van alles te doen. Zo zijn er vele pretparken voor de kinderen. Ook leuk is de combinatie van natuur, jong en oud. Zo kunt u bij de Sallandse Heuvelrug een kinderroute wandelen. Zeker een bezoek waard zijn de Hanzesteden Zwolle en Deventer. Hier kunt u gezellig iets drinken, bootje varen, naar de Scheg of bijvoorbeeld Dinoland.

Brochure ontvangen?

Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Bij het aanvragen van de brochure schrijven wij u direct in voor de nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van leuke nieuwtjes en acties.

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opAlles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen