opa en oma arrangement - kleinkinderen - camping Heino
t/m

Op vakantie met opa en oma

Op vakantie met opa en oma. Daar hoort u weinig tot geen kleinkinderen ‘nee’ op zeggen. Maar wat houdt dan dan in op vakantie met opa en oma? Tijdens de schoolvakanties hebben de kinderen zes tot zeven weken vakantie. Vaak kunnen de ouders drie tot vier weken vrij nemen van het werk. De resterende weken wilt u natuurlijk dat de kinderen veilig worden opgevangen en de ouders met een gerust gevoel naar het werk kunnen. Dan is het voor de kinderen veel leuker om met opa en oma op vakantie te gaan dan een aantal weken naar de opvang. Dan is Camping Heino de ideale bestemming voor opa en oma met de kleinkinderen.

Op vakantie met opa en oma

Met opa en oma mee betekent altijd veel verwennerij en leuke dingen doen. Dit combineert u dan ideaal tijdens het kamperen op Camping Heino. Opa en oma zijn vaak nog erg actief en doen graag een potje jeu de boules of badminton met de kleinkinderen. Ook voor een duik in het overdekte zwembad zijn ze niet te beroerd. Al zou de duik misschien niet meer lukken, opa en oma gaan graag mee zwemmen. Echter, ze vinden het ook heerlijk om even rustig een kopje koffie te drinken en de krant te lezen. Dat kan natuurlijk ook! Terwijl de kinderen spelen op het veld of mee zijn met het animatieteam hebben opa en oma even tijd om te ontspannen. Dit maakt het vakantie met een optimaal vakantiegevoel voor opa, oma en de kleinkinderen. Misschien zelfs wel een beetje voor papa en mama. Mochten de kleinkinderen in het weekend naar huis gaan, dan kunnen opa en oma gezellig op de koffie bij alle andere senioren.

Kleinkinderen gratis mee

Tijdens de vakantie mogen de kleinkinderen gratis mee met opa en oma. Zij hoeven alleen toeristenbelasting te betalen. Zo houdt u extra geld over om eens lekker uit eten te gaan in restaurant De Remise of om leuke dingen in de omgeving te doen. Camping Heino is de ideale uitvalsbasis voor leuke dagjes uit in de omgeving. Er is een groot aanbod van activiteiten zoals pretparken, fietsroutes, wateren om te varen, natuur, knusse dorpen en de Hanzesteden Zwolle en Deventer.

Altijd up-to-date

Doordat opa en oma tegenwoordig zo goed met een mobiel en tablet overweg kunnen hoeven papa en mama de kinderen geen moment te missen. WiFi is op de camping aanwezig en tegen een vergoeding krijgt u codes voor uw kampeerplaats. De kinderen kunnen bellen of facetimen en al hun verhalen vertellen. Tenminste, als ze daar tijd voor hebben tussen het spelen door. Daarnaast kunnen opa en oma via Whatsapp de leukste foto’s en video’s van de kinderen delen. Dan is het een vakantie voor alle drie de generaties.

 

Download de brochure

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Bekijk dan onze pagina ‘Levensgenieters 55+‘, mail naar info@campingheino.nl of bel ons op 0572-391564.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds