Hondencamping in Overijssel - Camping Heino
t/m

Op vakantie met de hond

Gaat u op vakantie met de hond dan kan u bij Camping Heino terecht!

Gaat u op vakantie met de hond dan bent u beperkt voor de keuze van de accommodatie. U kunt niet overal op vakantie met de hond. Vele parken staan geen honden toe. Het is dus wel zoeken als u op vakantie met de hond gaat.

Bij Camping Heino kunt op vakantie met de hond

Bij Camping Heino kunt op vakantie met de hond. U mag maximaal 2 honden per gezin meenemen op vakantie. Voor veel mensen is het heel belangrijk dat de hond mee gaat tijdens de vakantie. De hond behoort bij het gezin, en het is ondenkbaar dat de hond naar een asiel moet of bij andere familie of vrienden ondergebracht wordt. Op Camping Heino kunt u samen genieten.

Regels die gelden tijdens u verblijf op Camping Heino

Als u op vakantie met de hond bent, is het verplicht deze aan te lijnen. Zowel bij de caravan als op het veld. Wanneer u de hond uit gaat laten dient u deze aangelijnd te hebben. Bij de camping is een lange uitlaatlaan waar u met de hond kan lopen. Het is een andere omgeving waar u op vakantie met de hond bent. Als u aan de voorkant bij de camping bent kunt u de hond uitlaten. U kunt een schepje meenemen. Er staan prullenbakken waar zakjes bij aanwezig zijn. Hier kunt u de uitwerpselen van de hond in doen. Deze worden geleegd. Het is heel wenselijk als u die gebruikt. Zo blijft het voor iedere honden bezitter goed te doen hier de hond uit te laten. U kunt hier ongeveer 20 minuten lopen langs een groen wal met bomen en tussen de bomen door. Heerlijk genieten van de natuur.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds