Kamperen in mei in Overijssel
t/m

Omroep Max

Heeft u ook z’n plezier bij het kijken naar omroep max?

Omroep max heeft fantastische programma’s. Ze timmeren hard aan de weg met goede, gezellige en nieuwe programma’s. Omroep max is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. In het programma is de groeten van max. Informatief en gezellig. Daar kwam Camping Heino langs op tv. De omroeper was op zoek naar een camping voor z’n ouders. Super dat ze bij omroep max aan Camping Heino dachten.

Wat heeft Camping Heino waar ze in uitblinken?

Bij Camping Heino kun je als vijftig plusser terecht op een mooie plek op de camping. Het is er ruim en rustig. De sanitaire gebouwen zijn netjes en schoon. Omroep max mocht er ook een kijkje nemen. Voor de vijftig plussers is er een recreatie programma. Interessant voor die doelgroep vonden ze bij omroep max. Dit is toch alleen voor kinderen. Maar nee hoor, bij Camping Heino organiseren ze ook activiteiten voor ouderen. Zoals u op t.v wel kon zien bij omroep max werd er aan aquajoggen, klootschieten gedaan. Dit is maar een heel klein stukje van wat er allemaal in het programma zit.

Hoe weet je nu wat er wanneer er een activiteit plaatsvindt?

Gasten krijgen bij aankomst een maandprogramma. Ja veel gasten blijven een maand, maar als je korter verblijft krijg je ook het programma. Op de eerste maandag van de maand drinken we met z’n allen koffie/thee. De eigenaren presenteren dan het programma. Geven uitleg bij verschillende activiteiten. Voor sommige activiteiten moet je opgeven bij de receptie. Andere activiteiten kun je zo aan deelnemen. Bij omroep max hebben ze dit prima in beeld gebracht. Zo is er iedere dag wel een activiteit. Van groot tot klein. Voor ieder wat wils. Alles is natuurlijk vrijblijvend. Met elkaar hebben we het heel gezellig.

Als u nieuwsgierig bent geworden bel dan snel, want in juni zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt ook voor september een plek boeken!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds