Deventer kade OVerijssel Camping Heino
t/m

Omgeving Camping Heino

Coulisselandschap en bosrijke omgeving

Camping Heino ligt in een bosrijke omgeving die zich uitstekend leent voor prachtige fietstochten door het prachtige coulisselandschap. Salland en omgeving heeft een veelheid aan natuurschoon. Zo ligt op fietsafstand het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. In dit heuvelachtige gebied vindt u uitgestrekte heidevelden en een prachtige natuur.

Havezate en spiekers

Het Sallandse natuurschoon wordt afgewisseld door tal van boerenhoven, nog werkende molens, een groot aantal havezate (landhuizen voor edelen) en voorname landgoederen die vaak al eeuwenlang van het landschap deel uit maken. Havezaten en kastelen in de omgeving van Heino:

Kinderuitjes

Wanneer u op vakantie bent bij omgeving Camping Heino kunt u prima een dagje uit met de kinderen. Er zijn diverse attractieparken.

Musea en bezienswaardigheden in de omgeving Camping Heino

In de omgeving Camping Heino vindt u vele musea en bezienswaardigheden.

Zweefvliegveld ligt in de omgeving Camping Heino!

Direct buiten het nabij gelegen dorp Lemelerveld vindt u het zweefvliegveld van de Aeroclub Salland. Hier kunt u een introductievlucht maken of deelnemen aan een 1- of 2-weekse cursus. U kunt echt ook lekker op het terras een kopje koffie drinken en genieten van het oplaten en landen van de zweefvliegtuigen. Informatie: www.aeroclubsalland.nl