Boeken
t/m

Old Heino

Old Heino in die zelfde plaats nabij Camping Heino!

Nabij Camping Heino vindt u het park Old Heino. Deze twee accommodaties liggen niet ver van elkaar vandaan. Old Heino bevindt zich direct als u Heino in komt vanuit Zwolle. Camping Heino is daar zo’n 4 kilometer vanaf. Beide verhuren accommodaties. Old Heino verhuurd huisjes voor minder valide mensen. Maar u kunt er ook een huis huren waar u als valide vakantie vierden terecht kan. Op Camping Heino staan chalets die verhuurd worden voor vakantie of verhuur voor langere tijd wat ook mogelijk is.

Is er vertier op de camping?

Op de camping nabij Old Heino is veel te beleven. U kunt er vakantie vieren voor korte of langer periode. Net als op Old Heino. Zo zijn er jaarplaatsen, seizoenplaatsen, toeristische plaatsen en chalet verhuur. Voor ieder wat wils. In de vakantie periode is er een recreatie team aanwezig die een heel programma heeft. Er is een zwembad, overdekte speeltuin, peuter ruimte, knutsel ruimte, speeltuin, verhuur van skelters en trikkers, een klimtoren en handboogschieten. Deze faciliteiten vind u in mindere mate op Old Heino. Op Old Heino is wel een speeltuin aangelegd.

Kan je uit eten bij het park en  de camping?

Je kunt zeker uit eten zowel bij Camping Heino als bij Old Heino. Beide hebben een restaurant. Op Camping Heino kunt u á la carte eten, een dagmenu en een verrassingsmenu bestellen. Dit restaurant is in het seizoen open. Het seizoen is van eind maart tot eind september. Old Heino is het hele jaar open met het restaurant. Het is bij beiden betaalbaar en van goede kwaliteit.

Is er voor de kinderen iets te beleven?

Voor kinderen is het een heerlijk om te spelen. Er is nagenoeg geen verkeer. Bij Camping Heino en bij Old Heino is er ruimte genoeg om je uit te leven.

Aarzel niet en boek een kampeerplaats met vele faciliteiten en animatie. Bel 0572-391564 of mail naar info@campingheino.nl