chalet bungalow in Nederland
t/m

Nederland Bungalow

Bungalow in Nederland met gezelligheid van een camping

Bent u op zoek naar een bungalow in Nederland om uw vakantie door te brengen? Luxe van een accommodatie maar gezelligheid van een camping? Dat vindt u op Camping Heino. Wij verhuren luxe en comfortabele chalets. Camping Heino is gelegen in Overijssel, het oosten van Nederland. Onze chalets staan achter op de camping en enkele hebben uitzicht op de landelijke omgeving. Alle chalets hebben veel privacy. De chalets zijn vergelijkbaar met een bungalow. Echter, een chalet is niet van steen. Wel bied de accommodatie alle gemakken die u ook in Nederland in een bungalow ontvangt.

Comfortabele en luxe chalets op Camping Heino

De chalets zijn ingericht voor 4 of 5 personen. Het chalet basic is 4-persoons en chalet basic plus is 5-persoons. In 2019 en 2020 geheel gerenoveerd. De uitstraling van de accommodaties in Overijssel zijn modern en knus. Ook de tuin wordt ieder jaar weer goed bijgehouden door de tuinman. Op het chaletpark is een speeltuin aanwezig waar de kids hun energie kwijt kunnen. Natuurlijk kunt u ook van alle andere faciliteiten van de camping gebruik te maken. Verder is het chalet van alle gemakken voorzien:

  • 2 slaapkamers (alleen 1-persoonsbedden)
  • Badkamer
  • Open keuken met woongedeelte en ruime zithoek
  • Vaatwasser in de keuken
  • Privé tuin
  • Schuurtje
  • Parkeerplaats

Vele faciliteiten tijdens uw verblijf in Nederland in een bungalow

Tijdens uw vakantie in een accommodatie in Nederland hoeft u zich niet te vervelen. In tegendeel. Tijdens alle vakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma voor de kinderen. De dag kunt u beginnen met een frisse ochtendduik in het overdekte zwembad. De kinderen glijden van de glijbaan. Buiten is er een kleuter/peuterbad en een kleine recreatieplas met zandstrandje. Hier kunnen de kinderen zich uren vermaken. Dan kunt u even helemaal ontspannen. Ziet u uzelf al zitten? De overdekte speeltuin bied uitkomst bij mooi en minder mooi weer. Droog spelen wanneer het regent of juist in de schaduw wanneer het heel warm is. In de avond schuift u aan op ons terras of in het restaurant van ons kindvriendelijke a la carte restaurant. Een snelle hap haalt u bij de snackbar. Voor senioren is er in juni en september een activiteitenprogramma. Voor verdere ontspanning zijn er 9 verlichte jeu de boules banen.

Brochure downloaden

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds