Natuurgebied Lemelerberg - natuur Overijssel
t/m

Natuurgebied

Schitterend Natuurgebied in Overijssel, een genot om even tot rust te komen

Wat is Overijssel toch mooi. Het natuurgebied in Overijssel bestrijkt een groot gebied. Het  is in alle jaargetijden te bezoeken. Neem bijvoorbeeld  de Lemelerberg. Dit natuurgebied is bekend om zijn glooiende vlaktes. Op de Lemelerberg kun je tussen heide en jeneverbessen staan. Je kunt in dit natuurgebied klimmen tot 78 meter hoog. U heeft hier uitzicht tot in Duitsland. Tijdens u bezoek aan natuurgebied van Landschap Overijssel maakt u kennis met de stille heideterreintjes, mystiek jeneverbesstrueel, loofbos, en stuivende zandvlaktes. Dit nodigt u uit om lekker te wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken. In dit natuurgebied kunt in het voor en najaar de schaapskudde ontmoeten.

In het natuurgebied kunt u een excursie boeken met een enthousiaste gids. Dit unieke natuurgebied is steeds verrassend voor mensen om actief deel te nemen. Er zijn verschillende wandelroutes, maar ook routes voor fietsers, paardrijders en mountainbikers. U kunt ook met mindervalide of kinderwagen genieten van het bos, heide me mooi uitzicht.In natuurgebied de Lemelerberg kunt u ook als vrijwilliger aan de slag. Voor excursies of veldwerk zijn altijd handen nodig.

Heeft u na een lange wandeling, paardrijden, fietsen in het natuurgebied zin om even te rusten, dan kunt u terecht bij het gezellige restaurant dat overdag open is voor drankjes en een kleine kaart. U kunt met een voldaan gevoel weer huiswaarts gaan.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds