Boeken
t/m

Mooiste dorp van Overijssel

Mooiste dorp van Overijssel

Mooiste dorp van Overijssel

Het mooiste dorp van Overijssel wanneer heb je dat bereikt. Zegt u het maar. Wanneer ben je het mooiste dorp van Overijssel. Er komt heel veel voor kijken. Want ieder vind z’n eigen dorp het mooist en gezelligst.  Als je op groeit in een dorp dan voelt dat goed. Je gaat er naar school, je sport in het dorp. Je winkelt er en hebt er ook je vrienden. Als het mee zit werk je ook in het dorp.

Het mooiste dorp van Overijssel

Er zijn tegenwoordig hele verkiezingen voor. Je kan stemmen. RTV OOST besteed er in het seizoen iedere avond tijd aan. Ze komen elke avond in een ander dorp dat zich ingeschreven heeft en meedingt naar de titel. Hoe gezellig is dat. Iedereen loopt er voor uit!

Hoe wordt je het mooiste dorp

Er worden interviews gegeven. Belangrijke personen van het dorp mogen hun zegje doen. Zo help ieder mee om het dorp op de kaart te zetten. Vele dorpen hebben nog authentieke winkeltjes of ambachten die door mensen uitgevoerd worden. Soms viert de nostalgie nog hoogtij. Het is voor het dorp een mooie status als je de titel het mooiste dorp van Overijssel krijgt. Ieder jaar wordt er een dorp gekozen. Dus steeds nieuwe kansen. Hiermee zorgen de ondernemers, gemeentes, en burgers ervoor dat het dorp leefbaar blijft. Alles netjes is en er nagedacht wordt over nieuwe dingen en evenementen waardoor het dorp hoog op de kaart beland. Uiteindelijk is dit voor iedereen een voordeel.

Heino net niet bij de mooiste van Overijssel!

Heino heeft een paar jaar geleden mee gedaan aan het mooiste dorp van Overijssel. Net zagen zij de titel aan hun neus voorbij gaan. Wie weet kunnen ze een ander jaar een poging doen het mooiste dorp van Overijssel te veroveren.

Zin in een gezellige vakantie in één van de mooiste dorpen! Bel ons snel 0572-391564 of mail info@campingheino.nl